SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 01/03/2011

Thiago i Soriano lideren la golejada del Barça B al Còrdova (4-1)

Un segon temps magnífic del filial –quatre gols- permet que els de Luis Enrique sumin tres punts més i es mantinguin en la part alta de la taula

David Jover
2 min

BarcelonaEl Barça B té els mateixos automatismes que el primer equip. No fa falta anar gaire lluny del Camp Nou per veure un futbol de primer toc i de qualitat, tan sols un metres. I més si en aquest equip hi juga Thiago, una delícia pels ulls dels valents que s'apropen al Miniestadi en un dels dies més freds de l'any.

Tot i així, per vèncer, has de ser més regular i estar més atent en defensa, ja que quan Jonathan Soriano ha marcat–ambs els dos d'avui es converteix en el màxim golejador del Barça B en una temporada a la categoria de plata amb 17 gols- l'alegria tan sols ha durat dos minuts. Usero, lliure de marca, ha aprofitat un mal refús de la defensa blaugrana –precedida per una mala sortida d'Oier- i ha situat l'empat el 50'. Tot i així no han patit gaire.

Per sort per als de Luis Enrique ha aparegut Thiago Alcántara al segon temps. El fill de 'Mazinho' s'ha inventat dues grans passades i ha deixat en safata dos gols cantats per a Soriano, un dels protagonistes de la nit. El 4-1 final ha estat obra d'Edu Oriol, que ha sentenciat amb un fort xut per la dreta d'Alberto. A més, a les acaballes, Gerard Deulofeu ha fet el seu debut a Segona Divisió.

BARÇA B 4

CÒRDOVA 1

Barça B: Oier; Montoya, Bartra, Muniesa, Abraham; Fontàs, Thiago, Dos Santos; Edu Oriol (Deulofeu 75'), Jonathan Soriano (Benja 66') i Tello (Sergi Roberto 72').

Còrdova: Alberto; De Coz, Tena, Richy, Camille; Luque, Usero; Callejón (Fernández 70'), Arteaga (Pepe Díez 72'); Riera (Sesma '59) i Charles.

Gols: 1-0 Jonathan Soriano (48'). 1-1 Usero (50'). 2-1 Tena (pròpia porta) (58'). 3-1 Jonathan Soriano (63'). 4-1 Edu Oriol (75').

Àrbitre: Del Cerro Grande (col·legi madrileny). Targetes grogues: a Callejón (14'), Bartra (25') i Muniesa (90').

Públic: Partit disputat al Miniestadi davant de 2.329 persones.

stats