SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 26/02/2011

El Barça B no renuncia a seguir a la part alta de la taula malgrat les baixes

Els de Luis Enrique s'enfronten al Numància (Los Pajaritos, 18 hores) amb la intenció de trencar la ratxa negativa i sumar per no despenjar-se de la zona alta

Redacció
2 min

BarcelonaEl Barça B no passa per un bon moment pel que fa a resultats. Després de sumar quatre punts els últims cinc partits espera, tot i les nombroses baixes, arrencar punts demà al Numància per no quedar-se despenjat de la lluita pels llocs de privilegi de la classificació de Segona A.

Actualment, el filial blaugrana és novè a la taula, a tres punts de les posicions de promoció (si bé, en ser un filial, els de Luis Enrique no poden pujar de categoria), mentre que el conjunt sorià és onzè a dos punts dels catalans. El cos tècnic dels culers no vol encendre encara les alarmes i confia en la feina i el nivell futbolístic de la plantilla.

Les baixes es presenten com un mal aliat de l'entrenador Luis Enrique per poder trencar la mala ratxa. L'asturià no podrà comptar amb Miño, Montoya i Thiago, convocats amb el primer equip, ni Ilie per sanció. Tampoc hi seran Rafinha i Víctor Vázquez, per lesió, mentre que els mitjans del Juvenil A, Sergi Roberto i Javi Espinosa, són novetats.

De tota manera, el preparador blaugrana està acostumat a les constants altes i baixes a la plantilla. A més, el Barça B, malgrat els mals resultats i l'absència d'alguns futbolistes, no ha renunciat mai al seu estil, aquesta temporada. El Numància veurà un bloc que intenta imitar sempre l'estil del primer equip.

El Numància, per la seva banda, vol mantenir la identitat en el seu joc davant del filial blaugrana i anotar un triomf a Los Pajaritos que el mantingui viu en la seva lluita per estar en els llocs de promoció al final de la campanya. El tècnic local, Juan Carlos Unzué, com de costum, no ha volgut donar pistes a l'entrenador contrari sobre l'alineació, que tindrà canvis a causa de la baixa per sanció del defensa central Jaio.

L'alternativa és endarrerir Nagore, amb millor sortida de pilota, al centre de la defensa, o apostar per Culebras, jugador específic d'aquesta zona i amb millor joc aeri. De l'elecció en dependrà en bona mesura l'alineació inicial en la medul·lar, on s'obren també diverses possibilitats, de les quals té més viabilitat la ubicació de Dimas, exjugador blaugrana, a l'eix. Juan Carlos Unzué va assenyalar que davant del filial blaugrana és vital encertar amb la pressió, "no deixar-li ni espai ni temps per decidir".

stats