SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 15/04/2011

La millor versió del filial vol trencar la mala sort del Nuevo Colombino

El Barça B s'enfronta al Recreativo (21 hores) amb la intenció d'allargar la seva ratxa, en què ha sumat 22 dels últims 24 punts en joc

Efe
2 min

BarcelonaEl Barça B suma una ratxa espectacular en haver obtingut 22 punts dels 24 últims punts, i presumeix de ser el conjunt més golejador de Segona, amb 66 dianes, però haurà de barallar-se contra la mala sort de l'estadi del Recreativo, on només ha guanyat en una ocasió en tota la seva història, en la temporada 1984-85.

Luis Enrique, tècnic del filial, no podrà comptar amb el migcampista Jonathan Dos Santos, el porter Oier Olazábal o el central Bartra. El bloc de l'entrenador barcelonista presenta les màximes garanties i manté la columna vertebral per mantenir la bona línia de joc i de resultats que porta fins ara.

El preparador del filial ha reconegut que el seu equip està en el millor moment de forma, tant a nivell físic com col·lectiu. I és que té en les seves files Jonathan Soriano, màxim realitzador de la categoria amb 23 gols. El manresà és, ara mateix, la principal amenaça blaugrana.

El Recreativo de Huelva, per la seva banda, intentarà mantenir la seva ratxa de nou partits sense perdre davant el conjunt més golejador de Segona Divisió (66 gols). Els locals es presenten davant una afició esperançada després del triomf fora contra el Cartagena, però pateixen la baixa del migcampista Juan Villar, que va ser expulsat la passada jornada i serà substituït pel del planter Fidel. En la defensa Córcoles substituirà Rafita, lesionat, i Aitor tornarà a jugar en lloc d'Aarón.

El tècnic local, Carlos Ríos, ha convocat tots els homes que té disponibles per al partit i decidirà a l'últim moment qui seran els descartats, però l'alineació titular serà l'habitual en els últims partits.

El preparador del filial ha reconegut que el seu equip està en el millor moment de forma, tant a nivell físic com col·lectiu. Els barcelonistes arriben a Huelva havent fet gala de la seva capacitat golejadora després del resultat de l'última jornada, en la qual van guanyar per un rotund 4-0 al Granada al Miniestadi.

La directiva del Recreativo espera que l'atractiu del partit provoqui que el Nuevo Colombino registri la millor entrada de la temporada, malgrat el dia i hora del partit (divendres, 21.00 hores).

stats