SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 12/03/2011

El Barça B i el Nàstic mesuren el seu bon moment al Miniestadi

El Barça B, que ja suma tres victòries consecutives, rep el Nàstic (18 h), que gràcies als dos últims triomfs s'ha allunyat a quatre punts de la zona de descens

Redacció
2 min

BarcelonaEl Barça B, que ja suma tres victòries consecutives a la Lliga, rep el Nàstic, que gràcies a les seves dues últimes victòries s'ha allunyat a quatre punts de la zona de descens.

Els blaugranes han destacat en els últims partits per un gran potencial ofensiu -14 gols en aquests tres partits-, i esperen allargar aquesta dinàmica positiva demà davant el conjunt tarragoní, un equip que intenta allunyar-se el màxim possible dels llocs de perill.

El tècnic del filial, Luis Enrique Martínez, té el dubte de Sergi Roberto, que té una sobrecàrrega en el recte anterior esquerre. Les úniques baixes són Carmona i Rafinha, que aquest cap de setmana jugaran amb el juvenil blaugrana.

El xoc de demà enfrontarà el segon conjunt més golejador de la categoria, el Barça B amb 52 dianes, contra el quart equip que menys gols ha encaixat fins ara (29). De totes maneres, el Nàstic ha rebut 20 d'aquests gols quan ha jugat lluny del seu estadi.

Els partits entre aquests dos equips al Miniestadi -tant a Segona, a Segona B com a Tercera- han estat clarament favorables al conjunt blaugrana. El Nàstic només ha pogut guanyar en una ocasió, en la temporada 2002-03 (1-2). La resta de duels han suposat set victòries per al Barça B i nou empats.

De totes maneres, el Nàstic arriba al feu barcelonista amb la tranquil·litat que suposa estar quatre punts per damunt de la zona de descens i, sobretot, amb la confiança que li dóna haver encadenat dues victòries consecutives i davant la possibilitat de sumar-ne una tercera.

El joc de l'equip de Juan Carlos Oliva ha millorat de forma ostensible en les últimes setmanes, i aquella falta d'ocasions de gol ha quedat oblidada per convertir-se en un conjunt que genera ocasions i que se segueix mostrant solvent en la seva línia defensiva.

Per tot això, i perquè els bons resultats estan arribant, Oliva no és partidari de fer canvis a l'equip. Per això té pensat alinear el mateix onze que va vèncer la setmana passada el Cartagena.

Gerardo tornarà a la banda dreta, mentre que el duo gallec Bergantiños-Seoane serà l'encarregat de portar la batuta de l'equip. A més, un Powel en ratxa seguirà sent la referència a la punta de l'atac.

stats