SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 26/02/2011

El Girona vol seguir amb la seva ratxa i repeteix equip davant el Vila-real B

Raúl Agné, entrenador del Girona, podria repetir onze al camp del Vila-real B (18 hores). Els gironins viuen un moment dolç i ja fa vuit jornades que no perden

Redacció
2 min

GironaEl Girona, que fa vuit jornades que no perd, intentarà seguir demà amb la seva bona ratxa davant el Vila-real B, per la qual cosa és molt probable que el tècnic, Raul Agné, no realitzi canvis en l'equip titular. Els jugadors Jandro i Moha, que no han pogut entrenar amb normalitat aquesta setmana, han entrat a la llista de convocats del Girona. Moha és un dels fixes en les alineacions d'Agné.

Vuit jornades seguides fa que el conjunt gironins no coneix la derrota, fet que ha repercutit en la suma de divuit dels últims 24 punts disputats.

Queda clar que l'equip funciona i, per això, el tècnic no està per a canvis: "Ara no penso en rotacions, ni tenint en compte que dimarts hi ha un altre partit", assegura Agné.

De fet, el Girona jugarà tres partits en nou dies, ja que després del d'aquest dissabte i el del dimarts, el diumenge següent viatjarà a Huelva per enfrontar-se al Recreativo.

El rival d'aquest dissabte és per al vestidor gironí un dels pitjors records de l'actual campionat de lliga, ja que en el partit de la primera volta que es va disputar a Montilivi els de Agné anaven guanyant 2-0 i van acabar perdent 2-3.

"No penso en revenges ni en res semblant, només en guanyar i en sumar tres punts més", diu Agné, que sap que no serà fàcil, perquè "davant hi haurà un bon rival, un equip que juga bé al futbol i que té bons jugadors".

El Girona no estarà sol a Vila-real, ja que el club ha omplert nou autocars d'aficionats, que són més de 550 seguidors que podran veure el partit en directe. És la tercera vegada aquesta temporada que el Girona aconsegueix un desplaçament massiu, després del miler de seguidors que van viatjar al Miniestadi i dels més de tres-cents que van anar a Osca.

El Vila-real B, de la seva banda, també té la intenció de seguir amb la seva bona ratxa de resultats que li ha fet acumular cinc jornades consecutives sense perdre. Així, mentre que el Vila-real B ha estat capaç d'aconseguir quatre victòries i només un empat, el Girona acumula cinc victòries i tres empats en les últimes vuit jornades.

Per intentar sumar els tres punts, Javi Gràcia no podrà comptar amb fins a cinc dels seus futbolistes habituals, dos per lesió, un per sanció i els dos últims perquè molt probablement seran convocats en el primer equip per al partit de Primera Divisió davant el Racing de Santander a El Sardinero.

Els lesionats són el porter Vicente Flor (menisc) i el lateral esquerre Héctor, que encara es recupera de les seves molèsties al turmell, mentre que el futbolista sancionat és el central Joan Guillem Truyols, que va ser expulsat contra el partit amb Las Palmas i per tant no podrà saltar al terreny de joc contra el Girona.

A més, els centrecampistes Marcos Gullón i Wakaso tampoc podran jugar contra el conjunt català ja que molt probablement seran convocats pel primer equip. Per contra, l'entrenador del Vila-real B recupera el porter Diego Mariño, que no va poder jugar en l'última cita ja que estava en la disciplina del primer equip

stats