SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 26/02/2011

El Girona manté la seva ratxa a Vila-real (0-1) i es col·loca en promoció d'ascens

Un gol de Jandro (25') ha donat la victòria al Girona a Vila-real en un partit en què l'equip català ha estat capaç de mantenir la seva ratxa de resultats favorables

Redacció
2 min

Vila-realUn gol de Jandro a la primera part ha donat la victòria al Girona a Vila-real en un partit en el qual l'equip català ha estat capaç de mantenir la seva ratxa de resultats favorables i ha truncat la del Vila-real B.

L'equip local ha aconseguit el domini de la pilota al començament del partit i ha disposat d'ocasions de gol, encara que el que ha encertat ha estat el Girona en un centre des de la banda esquerra de Bautista que ha estat prolongat per Peragón perquè Jandro es trobés la pilota a l'àrea i batés de xut creuat a Mariño.

Després del gol les forces s'han igualat, però l'equip local no trobava la forma de fer mal a la ben plantada saga visitant.

El filial del Vila-real s'ha bolcat sobre la porteria de Santamaría al començament de la segona meitat i ha disposat de diverses ocasions de gol. El setge s'ha intensificat en els últims minuts, però el Girona ha demostrat ser un equip molt sòlid.

Iago Falqué ha provat fortuna amb un tret de falta directa que ha fregat el pal, mentre que tan sols dos minuts després el mateix mitjapunta gallec ha estat qui ha disparat massa fluix des de dins de l'àrea.

Amb aquest resultat, el Vila-real B acaba amb la seva bona ratxa de cinc jornades sense perdre i el conjunt català prolonga la seva: ja fa nou jornades que no coneix la derrota i quatre partits consecutius que guanya.

VILA-REAL B 0

GIRONA 1

Vila-real B: Mariño, Mano, Dervite, Kiko, Jaume Costa; Natxo Insa, Nico (Airam, m.66), Hernán Pérez (Marquitos, m.81), Iago Falqué; Gerard i Nicki Bille.

Girona: Santamaría; José, Serra, Tortolero, Bautista; Ángel (Tébar, m.61), Dorca, Jandro, Moha; Peragón (Chechu, m.61) i Despotovic (Kiko Ratón, m.89).

Gol: 0-1, m.25: Jandro.

Àrbitre: Piñeiro Crespo (Col·legi Asturià). Groga als locals Natxo Insa, Gerard i Nicki Bille, així com els visitants Tébar i Kiko Ratón.

Incidències: Partit disputat al Miniestadi de la Ciutat Esportiva del Vila-real davant la presència de 1.800 espectadors, sis-cents d'ells del Girona.

stats