SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 30/01/2011

El Girona vol seguir invicte el 2011 contra un Tenerife minvat per les baixes

El Girona viatja al camp del cuer amb l'alta en la convocatòria de Keko, un dels fitxatges del mercat d'hivern, i la baixa del lesionat Roberto Peragón

Redacció
2 min

GironaEl Girona buscarà a Tenerife mantenir la seva imbatibilitat en aquest 2011 davant un equip que jugarà amb una defensa inèdita a causa de les baixes per sanció dels seus centrals Melli i Ezequiel Luna i del lateral esquerre habitual Beranger.

Antonio Tapia, tècnic del Tenerife des de fa sis dies, torna a l'eix de la defensa l'andalús David Prieto, mentre que per a la banda esquerrana es perfila Carlos Bellvís, únic jugador que queda en aquest lloc, ja que Pablo Sicilia acompanyarà Prieto de central.

Si no es recupera el capità Marc Bertrán a temps de la seva sobrecàrrega a l'adductor, el seu lloc en el lateral l'ocuparia el migcampista Juanlu, pel que la banda dreta del centre del camp seria per al camerunès Dani Kome.

Antonio Tapia, segons es preveu, col·locarà de nou el triple pivot al centre del camp com ja va fer davant el Granada dimecres passat, és a dir, Ricardo, Julio Álvarez i Antonio Hidalgo com a fals mitjapunta, amb Omar Ramos per l'esquerra i Nino com l'home més avançat.

Tàpia s'ha mostrat optimista a treure l'equip del perill malgrat que reconeix que la situació és complicada perquè, ha dit, "aquest grup ha demostrat en anteriors etapes que té potencial futbolístic per fer alguna cosa més i estem treballant per millorar el nivell de joc i els resultats, i amb el suport de l'afició sortirem endavant".

El Girona viatja amb l'alta en la convocatòria de Keko, un dels fitxatges del mercat d'hivern, i la baixa del lesionat Roberto Peragón i amb la intenció d'allargar la seva ratxa com a invicte durant el 2011, que de moment li ha deixat una renda de 8 punts dels 12 últims disputats.

A Girona no se li escapa a ningú que visitar el camp del cuer ha de ser un al·licient per poder sumar punts, encara que aquesta sigui una afirmació que no comparteixi molt el tècnic, Raúl Agné.

"Segur que amb el canvi d'entrenador l'equip mostrarà coses noves, i ja les va mostrar en el partit d'aquesta setmana davant el Granada", ha advertit.

Agné també té clar que la situació dels illencs és una arma de doble tall: "Són llocs on el futbol es viu amb molta passió i el mateix els poden estar xiulant en el minut deu, que portant endavant si el partit comença bé per a ells".

En tot cas, el tècnic del Girona no es refia del rival i hagués preferit "que haguessin guanyat algun dels dos partits que han jugat aquesta mateixa setmana".

Encara que Agné admet que, "si són cuers és perquè alguna cosa no fan bé", també creu que el Tenerife "té una plantilla amb molt nivell i en el moment que pugui jugar amb una mica de tranquil·litat poden armar-la".

No es preveuen massa canvis a l'equip que ha funcionat en les últimes jornades. Si de cas, l'entrada de Kiko Ratón, que es jugarà contra el seu exequip, com a parella de Jandro en punta, en substitució del lesionat Peragón. El debut de Keko amb la samarreta del Girona podria produir-se amb el partit ja començat.

stats