SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 10/04/2011

El Girona necessita reaccionar davant un Las Palmas en ratxa

La intenció del Girona (17 h) és la de no despenjar-se dels llocs de promoció, mentre que el Las Palmas busca allunyar-se definitivament de les places de descens

Efe
2 min

GironaEl Girona, que només ha aconseguit quatre dels últims quinze punts disputats, necessita reaccionar aquest diumenge contra el Las Palmas, un equip en ratxa que suma dotze de dotze abans d'arribar a Montilivi, si vol seguir ficat en la lluita per l'ascens.

La plantilla gironina ocupa la vuitena plaça de la taula, mentre que el seu rival és sisè per la cua, però la trajectòria recent de tots dos conjunts és absolutament inversa.

La intenció del Girona és la de no despenjar-se dels llocs de promoció, mentre que el Las Palmas busca allunyar-se definitivament de les places de descens.

El tècnic del quadre català, Raúl Agné, tornarà a comptar amb Dani Bautista, després que el lateral es quedés fora de la convocatòria en l'últim partit davant la Ponferradina. A més, la baixa per targetes de Jose Martínez, que cobrirà Luso, podria assegurar-li a Baptista una plaça com a lateral a la banda esquerra de la defensa. El jugador ha manifestat al respecte que "sempre costa acceptar que et quedes fora de l'equip" i que té "moltes ganes" de tornar al grup i de disposar de minuts.

Per al Girona, aquest és el primer dels dos partits seguits que disputarà a casa, ja que una setmana després arribarà l'Elx, el que es contempla com una bona oportunitat de mantenir-se en la pugna per l'ascens, malgrat la dificultat dels rivals.

La plantilla gironina ha conegut aquesta setmana la prima que tindrà en cas de disputar la promoció a Primera Divisió, que ascendiria a 150.000 euros, als quals se sumaria uns altres 400.000 en cas d'ascens.

Futbolistes i tècnics de la Unió Esportiva Las Palmas volen que la ratxa de quatre victòries es prolongui demà davant el Girona i continuï la seva escalada a la taula classificatòria de la Segona divisió, encara que també han mostrat molta cautela en les seves opinions durant aquesta setmana.

De fet, a l'equip de Gran Canària coneixen el potencial del seu immediat adversari –distanciat set punts en aquesta classificació–i no se'n fien absolutament gens. El que han deixat clar els jugadors grocs és que no renunciaran a res a l'Estadi Municipal de Montilivi.

En la trobada de la primera volta d'aquesta Lliga entre tots dos es va produir un empat a un, al novembre, un mes que va tancar la bona trajectòria de joc i resultats del conjunt insular. Després va patir una baixada de la que es recupera poc a poc.

Juan Manuel Rodríguez, tècnic del quadre insular, va dir en vigílies del xoc que demanarà "exigència màxima" als seus jugadors. "Hem de tenir la consciència emotiva molt concentrada, es digui com es digui el rival i es jugui on es jugui. El nostre interès és agafar com més aviat millor el major nombre de punts possible", ha afegit.

Pignol serà baixa en aquesta oportunitat, a causa d'una sanció federativa, i també Josico, Jonathan Viera, Armiche i Pindado, per motiu de diversos problemes físics. D'aquesta manera, Rodríguez està obligat a introduir variacions en la formació titular.

stats