LIGA ADELANTE
Esports Futbol 11/04/2015

Al Llagostera li agafa vertigen contra l'Alcorcón (0-0)

Els catalans han fallat un penal i han jugat més de 60 minuts amb un futbolista més

A.l.
Nagore i Jordi salten per una pilota / LFP

BarcelonaEl Llagostera ha desaprofitat l'oportunitat d'enganxar-se als llocs de promoció a Primera Divisió. Els catalans han empatat 0 a 0 amb l'Alcorcón després de fallar un penal i jugar més de 60 minuts amb un futbolista més. Si el Llagostera hagués sumat els tres punts hagués empatat amb el Saragossa a la classificació, l'últim equip que ocupa posicions de promoció. L'Alcorcón ha estat superior, i el porter local René ha estat el salvador pels de Lluís Carrillo.

A la primera meitat, l'Alcorcón ha estat superior, però la millor ocasió ha caigut del costat local. Una caiguda de David Querol ha estat penalitzada amb penal, tot i que José Antonio Ríos no ha pogut rematar la feina. Javi Jiménez ha aturat el penal, la pilota ha sortit rebotada i la segona rematada de Sergio León, sense porter, ha impactat a l'esquena del propi Ríos, evitant el gol local. En la jugada, l'equip madrileny s'ha quedat amb un jugador menys per expulsió de Chema. La tònica dels primers 45 minuts però, ha estat domini dels grocs, també després de quedar-se amb un futbolista menys. Nagore havia avisat abans del penal amb un xut creuat, però la gran oportunitat l'ha tinguda David Rodríguez, que s'ha plantat sol davant René. El porter del Llagostera ha guanyat el duel directe i ha evitat el gol de l'Alcorcón al tram final de la primera part.

A la represa, els madrilenys han continuat marcant el ritme del partit. Verdés ho ha provat en una falta des de la frontal que ha impactat a la barrera. Al contraatac, ho ha provat Sergio León amb un xut creuat.