NÀSTIC
Esports Futbol 12/12/2010

Oliva debuta a la banqueta del Nàstic amb una contundent derrota a Granada (6-1)

Els andalusos, que han dominat tot el partit, s'han mostrat molt efectius davant un Nàstic molt permissiu en defensa i amb poques idees en atac

GranadaJuan Carlos Oliva no ha pogut debutar amb triomf a la banqueta del Nàstic. L'entrenador, que s'estrenava a Los Cármenes de Granada, ha vist com el seu equip perdia 6-1.

El Granada no ha fet el seu millor partit, però sí que s'ha mostrat efectiu i ha dominat en tot moment un partit en què el Nàstic ha anat de menys a més, que ha estat molt permissiu al darrera i amb poques idees al davant.

El Granada, que s'ha avançat en el marcador en el minut 10 gràcies a Orellana, ha sentenciat el Nàstic entre el minut 27 i el 30, amb dos gols més. El segon, de penal transformat per Collantes i el tercer, de Geijo.

El Nàstic ha millorat en la segona part davant d'un equip que, guanyant 3-0, s'ha relaxat. Eloy ha aconseguit retallar distàncies amb un bon gol, però la reacció del Nàstic ha quedat aquí. En dos minuts més, Íñigo López i novament Geijo, han tancat el partit. Abel Gómez ha establert el contundent i definitiu 6-1 al minut 84.

GRANADA 6

NÀSTIC 1

Granada: Roberto, Nyom, Siqueira, Íñigo López, Mensah, Mikel Rico, Abel Gómez (Tariq 85'), Collantes (Óscar Pérez 58'), Carlos Calvo, Orellana (Felipe 72') i Geijo.

Nàstic: Moragón, Xisco Campos (Eloy 46'), Mingo, Mairata, Alex Ortiz, Medina, Gerardo (Powel 75'), Morán, Walter (Álvaro Rey 53'), Rodri i Rubén Navarro.

Gols: 1-0 (10') Orellana. 2-0 (27') Collantes, de penal. 3-0 (30') Geijo. 3-1 (50') Eloy. 4-1 (58') Íñigo López. 5-1 (60') Geijo. 6-1(84') Abel Gómez.

Àrbitre: Valdés Aller (col·legi de Castella-La Manxa). Va mostrar targeta groga als locals Siqueira i Mensah;i als visitants Mingo i Rodri.