SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 23/01/2011

Duel a Tarragona per eludir el descens

El Nàstic i la Ponferradina s'enfronten en el Nou Estadi (17 hores) amb l'objectiu de sumar els tres punts i eludir les posicions de descens que ara per ara ocupen

Redacció
2 min

TarragonaEl Nàstic i la Ponferradina s'enfrontaran en el Nou Estadi de Tarragona amb l'objectiu de sumar els tres punts i eludir les posicions baixes.

A l'equip tarragoní, els homes de Juan Carlos Oliva afronten el partit amb la moral alta després de les dues victòries consecutives, contra Valladolid i Albacete. A més, ara tenen per davant dos partits que jugaran com a locals i amb els quals pretenen donar el cop definitiu per sortir de la zona baixa de la classificació.

De fet, les dues victòries li han servit al Nàstic per retallar en tres punts la distància amb l'equip que marca la permanència, de manera que el conjunt català afronta el futur amb més optimisme respecte a fa unes quantes setmanes, quan semblava que tenia peu i mig a Segona B.

El tècnic donarà continuïtat a l'equip que va guanyar a Albacete. El rendiment del mateix, al seu entendre, és l'idoni i no és gaire partidari de canviar les coses quan funcionen.

Encara que caldrà veure si dóna entrada a l'onze al golejador Viguera, i si Bergantiños s'aferma al centre del camp al costat de Seonane. En cas d'entrar, el perjudicat seria Miki, titular fins ara.

Mentrestant, Claudio Barragán debutarà demà com a entrenador del Ponferradina en un partit al qual l'equip arriba llastat per les baixes.

Per a la seva estrena a la banqueta blanc-i-blava, al qual arriba en substitució del destituït José Carlos Granero després de l'etapa d'interinitat de Tomás Nistal,

Claudio ha hagut de recórrer al davanter del filial Borja per completar la convocatòria.

La Ponferradina arrossega cinc baixes per lesió, una llista a la qual l'últim a unir-se ha estat Francis Suárez, futbolista cedit per la UD Las Palmas, que es va lesionar la passada jornada i que probablement abandoni l'equip en els pròxims dies.

Al seu costat, estan lesionats de diversa consideració Iván Candela, Jonathan Ruiz, Gaizka Saizar i Iván Pérez, a més de Rubén Vega, futbolista que es perdrà el que queda de temporada per una lesió de maluc.

D'aquesta manera, a l'hora de configurar la seva primera convocatòria Claudio només ha hagut de fer un descart, el porter Queco Piña.

La Ponferradina arriba al partit a Tarragona aclaparada per la seva mala classificació i per una ratxa negativa de vuit partits sense guanyar, encara que els dos últims els ha saldat amb sengles empats contra el Còrdova a domicili (3-3) i contra el Tenerife a casa (1-1).

Claudio ja ha manifestat que un dels seus objectius és millorar el rendiment defensiu de l'equip i, en aquest sentit, durant la setmana ha assajat una novetat que podria aplicar demà, l'alineació del central Luis Prieto en posició de migcampista.

En qualsevol cas, les seves idees per intentar reactivar a l'equip estaran condicionades aquesta jornada per l'àmplia llista d'absències que arrossega la Ponferradina.

stats