SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 19/02/2011

Un Nàstic crescut visita el Rayo, que defensa liderat

L'equip ha crescut anímicament en l'última setmana i ara se sent capaç de poder puntuar al camp del Rayo Vallecano, líder de la Segona Divisió

Redacció
2 min
Alegria justificada al Nou Estadi. L'equip ja no viu a la zona de descens.

TarragonaEl Gimnàstic de Juan Carlos Oliva arriba al Teresa Rivero crescut després de la victòria contra el Salamanca, que li va permetre sortir de la zona de descens disset jornades després, encara que davant hi serà el Rayo, que defensa liderat.

L'equip ha crescut pel que fa a la confiança durant l'última setmana, i ara se sent capaç de poder puntuar al camp del líder, i fins i tot endur-se els tres punts.

Això sí, el calendari que s'acosta no és l'idoni per intentar allunyar-se del descens, encara que els jugadors s'han mostrat segurs de les possibilitats de l'equip.

Juan Carlos Oliva ja sap que no podrà comptar amb Viguera, que ha dit adéu a la temporada. El jugador de la Rioja era indiscutible i ara se li haurà de buscar substitut a l'onze.

El bon moment pel qual passa Powel podria ser vital perquè l'holandès entri en l'onze, encara que Oliva també podria confiar en Rubén Navarro.

Aquesta podria ser l'única novetat en l'onze, ja que el tècnic és poc amic de fer canvis quan les coses funcionen. Així, Felipe seguirà sent la gran referència en atac, mentre que Morán i Rey seguiran per les bandes, i en defensa podria repetir Xisco Campos, mentre que el duo Sergio-Mairata segueix afermat en l'eix de la saga.

El Rayo Vallecano, de la seva banda, es troba intranquil després que la família Ruiz Mateos, màxima accionista del club, anunciés que les principals empreses del mateix s'acollien a la Llei Concursal per a re-negociar el seu deute.

Difícil prèvia la que ha tingut José Ramón Sandoval per preparar el partit de demà. Després de la derrota de l'última setmana, que posava fi a una ratxa de cinc partits consecutius aconseguint la victòria ara tocava demostrar la fortalesa que es té en el Teresa Rivero, per mantenir un liderat que la passada jornada es va salvar.

Però la mala situació financera del grup d'empreses de la família que controla el conjunt madrileny ha portat l'equip a ser inclòs, al costat d'altres empreses del grup, en una situació de pre-llei concursal, la qual cosa ha suposat que molts jugadors visquin amb certa intranquil·litat aquestes últimes hores, amb reunió dels jugadors i la família Ruiz Mateos inclosa, i absència d'alguns jugadors en l'última jornada preparatòria.

Amb aquest panorama Sandoval no ha realitzat llista de convocats de manera que tots els jugadors estan citats demà a les 14:00 hores a l'estadi i serà sobre el camp i després d'un primer sondeig sobre l'estat d'ànim dels futbolistes quan es decidirà quins seran els que formin l'onze que s'enfronti al conjunt català, i quins ocuparan la banqueta.

Així, es troba a disposició del tècnic la totalitat de la plantilla a excepció del central Salva, qui està en procés de recuperació de la seva lesió i tot i que ja realitza alguns exercicis al costat dels seus companys, encara no es troba al nivell de la resta per poder participar demà.

Pel que fa a l'onze es preveuen pocs canvis respecte als últims partits, amb la possible novetat d'Amaya per Borja García al centre de la saga, i la d'Aganzo a la punta de l'atac, amb el que Sandoval hauria de canviar les figures al centre del camp.

stats