SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 23/03/2014

El Girona s'enfonsa més al pou de Segona i perd 3 a 1 a El Molinón

Els de Pablo Machín tenen la salvació a 8 punts

BarcelonaEl Girona ha perdut 3 a 1 a El Molinón contra l'Sporting de Gijón i se situa a 8 punts de la salvació. Els homes de Pablo Machín segueixen cuers, després de veure's superats en tot moment pel conjunt local que dirigeix José Ramon Sandoval. Gairebé 18.000 persones han presenciat el partit de la jornada 31.

L'Sporting s'ha avançat després d'una gran jugada per banda dreta que ha culminat Dejan Lekic al primer toc. El davanter serbi ha arribat des del darrer per batre amb claredat el meta visitant, Isaac Becerra. El conjunt local s'ha avançat al minut 25, després d'haver desaprofitat anteriorment dues grans ocasions per desfer l'empat inicial. L'alegria de l'Sporting ha durat 10 minuts, el que ha tardat el Girona en muntar un ràpid contraatac que ha resolt magistralment Alfredo Ortuño amb cama esquerra.

Menys ha durat l'alegria als gironins: sortida en fals d'Isaac Becerra i després d'una sèrie de rebots, Stefan Scepovic materialitza el segon gol dels blanc-i-vermells. Dos minuts més tard, nova errada de la defensa dels homes de Pablo Machín, i gol novament del serbi Lekic. El davanter local s'ha endut una pilota llarga a l'esquena dels centrals, i amb la col·laboració de Becerra, poc contundent en la sortida, ha marcat el 3 a 1 amb què s'ha arribat al descans.

A la represa, tot i els canvis dels gironins, el partit l'ha continuat controlant l'Sporting. Tot i això, els visitants han acabat xutant més a la porteria contrària, sense fortuna, i el marcador ha seguit invariable. Gerard Bordas, Timor, Tato i Jofre Mateu han tingut les millors ocasions.