SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 15/01/2013

Toño, defensa del Vila-real B, arriba cedit al Sabadell fins a final de temporada

El jugador passarà la revisió mèdica aquest dimarts a la tarda, dimecres s'entrenarà amb el grup i dijous al migdia serà presentat a l'estadi de la Nova Creu Alta

Ara
1 min
Toño, durant un partit amb el filial del Vila-real / CESABADELL

SabadellEl Sabadell ha arribat a un acord amb el Vila-real per aconseguir la cessió del lateral esquerre Toño Garcia, que actualment militava al filial groguet. D'aquesta manera, el jugador nascut a València es converteix en el segon fitxatge arlequinat en el mercat d'hivern.

Toño, de 23 anys, acaba de renovar amb el Vila-real i la seva gran projecció fa que l'equip groguet hagi decidit que el defensa agafi més experiència a la categoria de plata després de l'inesperat descens del filial.

Es tracta d'un jugador que, segons ha informat el Sabadell, la secretaria tècnica arlequinada ja seguia des del seu pas pel Castelló.

Toño passarà la revisió mèdica pertinent aquest dimarts a la tarda i dimecres ja farà el seu primer entrenament amb el grup a les pistes de Sant Oleguer. Dijous al migdia es farà la seva presentació a l'estadi de la Nova Creu Alta.

stats