LLIGA ADELANTE
Esports Futbol 07/02/2015

Tretze minuts horrorosos condemnen el Baerça B a la Romareda i deixen Eusebio a la corda fluixa (4-0)

El filial perd els papers en defensa i encaixa tres gols gairebé consecutius abans del descans, mentre que Sandro Ramírez falla un penal amb 2-0 al marcador

Els jugadors del Saragossa, celebrant un dels gols contra el Barça B / R. SARAGOSSA

BarcelonaEl Barça B ha tornat a patir una derrota molt dolorosa, aquest cop a la Romareda, i torna a quedar en una situació molt compromesa a la lliga de Segona (4-0). El filial ha perdut els papers al tram final de la primera meitat i ha encaixat tres gols que han deixat el partit vist per a sentència. Sandro Ramírez, quan el marcador era de 2-0 per als locals, ha fallat un llançament de penal. Tot plegat fa que Eusebio torni a quedar a la corda fluixa, molt discutit pels resultats d'aquesta temporada.

Res ha sortit bé, ni en atac ni en defensa ni a la zona de construcció. El filial ha pogut aguantar el tipus a la primera mitja hora, en què ha concedit poques jugades atacants, tot i que tampoc ha generat perill a la porteria local. Tot, però, se n'ha anat en orris al minut 27, quan Borja González ha culminat una bona acció col·lectiva i ha fet el primer gol del partit.

Els aragonesos han obert el marcador i han començat a jugar a plaer. La defensa visitant s'ha desfet i el Saragossa, també per mitjà de Borja González, ha fet el segon gol en un contraatac.

El partit hauria pogut canviar al minut 35, quan el filial ha forçat un penal. Sandro Ramírez, però, no ha encertat el xut i ha enviat la pilota fora, a l'arrel del pal. Del que hagués pogut ser el 2-1 s'ha passat ràpidament al 3-0, ja que Pedro Sánchez ha fet el gol que deixava el partit totalment sentenciat.

A la segona no hi ha hagut gaire espectacle. Eusebio ha mogut la banqueta però no ha donat resultat, i el filial només ha tingut ocasions en pilotes aturades i accions d'estratègia. Al final, qui ha aconseguit el gol ha tornat a ser el conjunt local, quan Javi Álamo ha culminat un contraatac amb un xut fort i precís, que situava el 4-0 al minut 87.

Fitxa tècnica:

Saragossa: Bono, Cabrera, Basha (Natxo Insa, min. 84), Eldin (Ruiz de Galarreta, min. 64), Borja, Jaime (Javi Álamo, min. 10), Pedro, Fernández, A. Dorca, Rico i Vallejo.

Barça B: Suárez, Grimaldo (Bagnack, min. 45), Patric, Ié, Dongou, Munir, Gumbau, Cámara (Samper, min. 63), Sandro, Halilovic (Adama, min. 63) i Costa.

Gols: 1-0, Borja (min. 27); 2-0, Borja (min. 30); 3-0, Pedro (min. 39); 4-0, Javi Álamo (min. 87).

Àrbitre: Jorge Valdés Aller (Comitè castellanolleonès). Targetes grogues a Bono (min. 34), Rico (min. 50), Cabrera (min. 59), i Basha (min. 75), per part local; i a Gumbau (min. 19) i Patric (min. 22) per part del Barça B.