Segona Divisió
Esports Futbol 11/08/2011

Tuni haurà de tornar a passar pel quiròfan

El defensa del Nàstic passarà pel quiròfan la setmana que ve per solucionar el "trencament en nansa de galleda del menisc intern del genoll esquerre" que es va fer a l'entrenament de dimecres

Efe
1 min

TarragonaEl defensa del Nàstic Antoni Lluis Adrover, Tuni, passarà pel quiròfan la setmana que ve per solucionar el "trencament en nansa de galleda del menisc intern del genoll esquerre" que es va fer a l'entrenament d'ahir, dimecres, segons ha informat el club tarragoní.

Encara que en principi pensaven que Tuni s'havia tornat a trencar el lligament anterior creuat del genoll esquerre, com va passar fa any i mig, la ressonància a què s'ha sotmès aquest matí ha confirmat que "es presenta de manera íntegra i estable la plàstia de lligament encreuat anterior", explica l'informe mèdic.

La baixa del lateral balear se suma a les del migcampista Antonio Longás i el davanter Álvaro Rey, tots dos també lesionats al genoll esquerre.

D'una altra banda, el club ha anunciat la incorporació del mexicà Rodrigo Íñigo del Hoyo, un central de 25 anys que ve de l'América de Mèxic i que durant aquests dies estarà a prova en el conjunt tarragoní.

stats