2a divisió
Esports Futbol 29/08/2011

El Valladolid en té prou amb deu minuts d'inspiració per tombar el Nàstic (0-3)

Els grana han sortit amb un plantejament consistent en defensa, però els visitants han trobat el camí del gol i han deixat sentenciat el partit abans del descans

El Nàstic s'ha vist superat pel Valladolid en el debut

TarragonaEl Valladolid n'ha tingut prou amb 10 minuts d'inspiració per anotar tres gols que sentenciaven el partit contra el Nàstic i confirmaven que l'equip de Pucela és un dels principals candidats a pujar de categoria al final d'aquesta temporada.

El Nàstic ha planificat una estratègia amb dues línies de quatre, molt juntes, que semblaven difícils de superar. Però tot plegat se n'ha anat en orris a partir del minut 32 de partit. Els visitants han foradat per tres vegades la porteria de Rubén Pérez.

Sisi ha centrat des de l'esquerra, ras i fort, perquè Bueno només hagués de col·locar la bota per inaugurar el marcador. En ple desconcert de la defensa local, una jugada espectacular Jorge Alonso i Bueno, amb triple paret inclosa, acabava amb la pilota a la xarxa. I novament Bueno, al minut 42, feia el tercer gol en rematar una centrada de Barragán, en aquest cas des de la dreta. Amb 0-3, el partit quedava sentenciat al descans.

A la represa, els homes de Juan Carlos Oliva no han pogut fer res per revertir la situació. I molt menys davant un Valladolid que s'ha limitat a tenir el control de la pilota i esperar que passessin els minuts.

Nàstic 0 – Valladolid 3

NÀSTIC: Rubén, Ruz, Mairata, Chechi, Raúl Fuster; Rodri, Seoane; Peragón (Mingo, m. 46), Morán (Galindo, m. 63), Eloy Gila (Luna, m. 60) i Powel.

VALLADOLID: Jaime, Barragán, Rueda, Juanito, Peña, Rubio (Baraja, m. 65), Jorge Alonso (Nafti, m. 81), Óscar, Sisi (Jofre, m. 68), Marquitos i Bueno

GOLS: 0-1, m.32: Bueno; 0-2, m.42: Jorge Alonso; 0-3 m.43:Bueno

ÀRBITRE: Pedro Sureda Cuenca (col·legi balear). Targetes grogues a Raúl Fuster (7') pels locals, Sisi (29'), Jorge Alonso (30'), Rubio (42') i Juanito (85')

ESTADI: Nou Estadi de Tarragona, unos 4.000 espectadors.