2a divisió
Esports Futbol 05/02/2012

El Valladolid no dóna opció a un Nàstic massa tou en defensa (4-0)

Els de D'Alessandro han dominat en els primers minuts però han perdut totes les opcions a partir del primer gol local, i han acabat superats per l'efectivitat dels de Puecela

El jugador del Nàstic Mingo es lamenta durant el partit contra el Valladolid GIMNASTICDETARRAGONA.COM

ValladolidEl Nàstic ha caigut a Pucela i ha fet un altre pas enrere en la seva lluita per evitar el descens de categoria. El conjunt grana s'ha vist superat pel Valladolid, que no ha errat en la primera oportunitat de gol i a partir d'aquí s'ha fet amo i senyor del parit. A més, es de D'Alessandro han pagat molt cara la poca intensitat defensiva que han exhibit durant el partit d'aquest diumenge.

Els catalans han sortit amb intensitat i fam de victòria, i han tingut la primera oportunitat amb un xut de Powell al minut 8 que ha anat fora. Però la sort no s'ha aliat del costat grana, ja que el futbolista holandès s'ha lesionat en l'acció i ha hagut de ser substituït.

Tot han sigut desgràcies després. Bargas no ha pogut marcar en una rematada que ha sortit fregant el pal, i en canvi sí que ho ha pogut aconseguir Óscar –autor d'un hat trick– al minut 22 amb una rematada al segon pal a la sortida d'un córner. Després, el mateix jugador ha anotat dues dianes més abans del descans, deixant el partit vist per a sentència.

A la represa, i malgrat que l'entrenador grana ha mogut la banqueta, els tarragonins no han tingut opcions. El Valladolid s'ha conformat amb mantenir el resultat, i encara ha pogut ampliar-lo amb una jugada que ha culminat Javi Guerra, després d'un refús del porter, per tancar el resultat al minut 80 amb el definitiu 4-0.

Amb aquesta derrota l'equip queda a 7 punts de la permanència, encara que els tarragonins comencen una sèrie de partits contra equips de la zona mitja-baixa de la classificació. I és aquí on el tècnic confia en sumar punts i retallar distàncies per aconseguir l'objectiu final de la salvació.