Lliga Adelante
Esports Futbol 24/01/2015

Victòria còmoda del Betis, que enfonsa més el Sabadell (2-0)

Dani Ceballos i Jorge Molina encarrilen el triomf local ja al primer temps. El porter Nauzet és expulsat vuit minuts abans d'arribar al descans

Efe / Ara
Els jugadors del Betis celebren un dels gols contra el Sabadell

SevillaEl Betis ha aconseguit la seva setena victòria en les últimes vuit jornades, en derrotar amb comoditat (2-0) al Sabadell, en un triomf que situa els andalusos prop del Las Palmas, líder de la Lliga Adelante. A més, manté a la zona baixa els arlequinats, que havien arribat al Benito Villamarín després de tres partits sense perdre.

Però la ratxa s'ha trencat, per culpa dels gols de Dani Ceballos, en rematar una centrada, i Jorge Molina, de cap, que han desfet l'empat ja al primer temps. L'expulsió de Nauzet a vuit minuts del descans ha acabat de fer impossible la remuntada vallesana.

L'única ocasió del Sabadell ha arribat gairebé al final del partit, quan Agus s'ha inventat una jugada individual que ha aturat Adán.

Fitxa tècnica:

Betis: Adán; Molinero, Bruno, Figueras, Varela; Cejudo (Lolo Reyes, min.38), Xavi Torres (Portillo, min.57), Dani Ceballos, Pacheco; Jorge Molina (Rennella, min.73) i Rubén Castro.

Sabadell: Nauzet; Cristian, Carlos Hernández, Kiko Olivas, Espasandín; Hidalgo (Agus, min.46), Yeray, Eguaras; Collantes (Ciércoles, min.75), Benja, Marcos (De Navas, min.38).

Gols: 1-0, M.8: Dani Ceballos. 2-0, M.32: Jorge Molina.

Àrbitre: Rubén Eiriz Mata (Comitè gallec). Ha expulsat amb vermella directa al porter visitant Nauzet (min.37). A més, ha amonestat amb groga els bètics Cejudo (min.11) i Xavi Torres (min.35).

Estadi: Benito Villamarín, 30.000 espectadors.