Segona Divisió
Esports Futbol 08/09/2011

Yann Songo'o afronta la seva etapa al Sabadell com "una gran oportunitat"

El jove central camerunès, procedent de les categories inferiors del Saragossa, formarà part de la plantilla arlequinada amb fitxa del filial

Efe
1 min

SabadellEl jove central camerunès Yann Songo'o, procedent de les categories inferiors del Saragossa, ha comentat aquest dijous que afronta l'etapa al Sabadell com "una gran oportunitat".

El defensa, de 19 anys i 1'86 metres d'altura, formarà part de la plantilla arlequinada amb fitxa del filial. Songo'o va disputar aquest estiu el Mundial sub-20 de Colòmbia amb la selecció del seu país.

Després d'estar uns dies a prova i convèncer el tècnic Lluís Carreras, ha estat presentat avui com nou jugador arlequinat, on ha apuntat que afronta aquesta etapa al club català com "una gran oportunitat d'aprendre i progressar com a futbolista".

El jove defensa s'ha mostrat "molt agraït" amb el Sabadell i s'ha compromès a "donar-ho tot al camp per no defraudar a ningú".

Yann és fill de l'exporter del Deportivo de la Coruña Jacques Songo'o, qui li ha aconsellat que tingui "calma i sacrifici" per triomfar en la seva nova etapa com a professional.

Songo'o ja va debutar amb el Sabadell dimarts passat a la Copa del Rei, quan el seu equip va caure eliminat a Alcorcón (2-1). "L'eliminació no afectarà el nostre rendiment, sinó més aviat el contrari ja que ens permetrà centrar tots els nostres esforços a la lliga i tenir més dies per descansar", ha declarat el defensa.

Sobre la bona arrencada del Sabadell a Segona A, ha confessat que "ningú no podia imaginar que juguéssim tan bé al futbol i guanyéssim els dos primers partits, però ara hem de seguir treballant fort per prolongar la ratxa davant el Cartagena".

stats