SEGONA DIVISIÓ A
Esports Futbol 31/10/2012

El filial blaugrana es dosifica contra l'Osca en una setmana carregada de desplaçaments

El partit d'aquest vespre (20 hores) correspon a la jornada 10. Llavors, el matx es va haver d'ajornar a causa de la pluja

Els jugadors del Barça B, durant un entrenament / FCBARCELONA.CAT

OscaAmb dos partits a domicili aquesta setmana i un partit de Copa del Rei del primer equip que li ha restat efectius, el filial blaugrana dosificarà les seves forces i farà rotacions contra l'Osca, una visita corresponent al partit ajornat per pluja de fa dues jornades.

A l'equip d'Osca, que no ha guanyat cap partit a El Alcoraz, se li estan ennuegant més del compte els partits de casa, tot al contrari que lluny del seu estadi, on està aconseguint bons resultats, amb dues victòries i dos empats.

El porter del filial blaugrana Oier Olazábal i el migcampista Sergi Roberto seran baixa perquè van ser convocats per Tito Vilanova per al partit de Copa contra l'Alabès de dimarts, mentre que el capità Ilie Sánchez i els laterals Iván Balliu i Alejandro Grimaldo han quedat fora de la convocatòria del filial per decisió tècnica.

Tres dels jugadors amb més minuts en el que va de curs i als quals Eusebio Sacristán vol donar descans per tal d'afrontar una setmana carregada en la que el Barça B visitarà els camps de l'Osca i del Mirandés, després de perdre contra el Recreativo a casa (2-3).

El central portuguès Edgar Ié entra per primer cop a una convocatòria des que va arribar al club blaugrana a l'estiu després de superar una lesió al peu esquerre.