Segona Divisió
Esports Futbol 02/01/2011

El Barça B visita Las Palmas i intentarà sumar una victòria després de sis jornades sense guanyar

Luis Enrique no podrà comptar amb Víctor Vázquez, Bartra i Thiago, que s'han quedat a Barcelona a les ordres de Pep Guardiola

Redacció
2 min

BarcelonaEl Barça B intentarà aconseguir avui contra Las Palmas una victòria que se li resisteix des de fa sis jornades, en les que ha sumat una derrota i cinc empats consecutius. Tot i aquesta ratxa negativa de resultats, els blaugrana són sisens a la classificació, amb 27 punts.

Per tornar al camí de la victòria, Luis Enrique no podrà comptar amb Víctor Vázquez, Bartra i Thiago, que s'han quedat a Barcelona a les ordres de Pep Guardiola. Tampoc hi seran, per decisió tècnica, Olazábal, Muniesa, Planas, Carmona i Benja.

El cos tècnic del Barça B espera un rival amb un estil de futbol ofensiu i ha treballat tota la setmana per tal de frenar el seu joc. A més, també en destaquen el fet que Las Palmas compta amb diversos jugadors amb experiència a Primera Divisió.

La història no augura un bon resultat per al filial blaugrana, ja que en les sis visites al camp insular, ha sumat quatre derrotes, un empat i una victòria, la temporada 83-84.

Per la seva banda, els jugadors que entrena Paco Jémez s'han conjurat per canviar la situació incòmoda en què es troben, perquè l'equip canari figura a la mateixa distància -quatre punts- de la zona de promoció a Primera que de la de descens. Però abans, els insulars hauran de retrobar l'excelent disposició tàctica i aplicació del joc que van mostrar a inicis del campionat.

La UD Las Palmas arriba al partit d'avui després de perdre les tres últimes jornades de Lliga. Els canaris, després de caure a Cartagena (5-2), són tretzens amb 21 punts, a sis del Barça B.

El tècnic canari no podrà comptar amb Álvaro Cejudo, que serà baixa durant un mes aproximadament per una lesió al genoll, ni tampoc hi serà Guayre, que es recupera d'una intervenció quirúrgica al pubis.

stats