SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 24/11/2012

El filial blaugrana rep el Racing disposat a no deixar escapar més punts

El Barça B, que només ha sumat un punt en les últimes tres jornades, rep la visita d'un Racing que necessita reaccionar per sortir del descens (12 hores, Canal +)

Efe
1 min
Sergi Roberto, durant el Múrcia-Barça B / LFP

BarcelonaAmb només un punt sumat en les últimes tres jornades, el filial blaugrana rep aquest diumenge (12 hores, Canal +) el Racing de Santander disposat a no deixar escapar més punts i enfilar-se de nou a dalt de la taula.

El Barça B no guanya des del 31 d'octubre i, dels últims 24 punts, només n'ha aconseguit sumar vuit: va guanyar a l'Sporting i a l'Osca, però va empatar contra el Las Palmas i el Numància, i va caure derrotat contra el Còrdova, el Recreativo, el Mirandés i, en l'última jornada, en la seva visita a Múrcia (1-0).

A diferència d'aquest últim partit, el tècnic Eusebio Sacristán recupera a Rafinha i Sergi Gómez, després de complir el seu partit de sanció, mentre que Deulofeu i el capità Ilie tornaran amb tota probabilitat a l'onze titular.

Tot i això, l'absència del porter basc Oier Olazábal, convocat amb el primer equip, donarà pas a Jordi Masip sota pals per segona setmana consecutiva; a més, Dongou, tot i que dissabte es va entrenar sense problemes, és dubte per unes molèsties al gluti i fins aquest diumenge no es decidirà si entra finalment en convocatòria.

El Racing afronta aquest partit situat als llocs de descens de la classificació i amb la figura de l'entrenador –Fabri– molt qüestionada, sobretot per part dels aficionats. Pel que fa a la convocatòria, Fabri ha deixat fora de la llista, per decisió tècnica, Ruymán, Longás, Héctor Yuste, Julían Luque i Saizar.

stats