Segona A
Esports Futbol 27/11/2011

El Sabadell tancarà la jornada de Segona A a casa contra el Múrcia (21.30 h)

Els vallesans afronten la jornada amb la necessitat de posar fi a la seva mala ratxa de sis partits sense guanyar i ho faran contra un Múrcia en dinàmica positiva perquè només ha perdut un dels seus últims onze compromisos

Efe
1 min
El jugador del Sabadell Yann Songo'o en el partit contra el Còrdova.

BarcelonaEl Sabadell necessita posar fi a la seva mala ratxa de sis partits sense guanyar contra un Múrcia amb una dinàmica positiva i que només ha perdut un dels seus últims onze compromisos.

El tècnic Lluis Carreras té les baixes per sanció del central Jesús Olmo i del migcampista Héctor Simón, dos titulars indiscutibles que se sumen als absents per lesió Ian Mackay, Agustín, Eneko, Alex Cruz, Fito, Pablo Ruiz i Joaquín.

En la línia defensiva, podria estrenar-se com a central el migcampista Juanjo, mentre que Manu Redondo podria recuperar la titularitat a la banda esquerra. Més dubtes té l'entrenador català per suplir Héctor Simón, migcampista que ha jugat tots els minuts de Lliga fins a la data. La seva plaça podrien ocupar-la Juvenal o Samuel. El jove del filial Jonathan completa la convocatòria.

L'últim antecedent entre Sabadell i Múrcia es va produir el mes de juny passat, a l'eliminatòria per decidir el campió de Segona B, ja amb els dos equips ascendits. Tant en la Nova Creu Alta com en la Nova Condomina es va registrar un idèntic resultat d'1-0, per la qual cosa el títol honorífic es va decidir en la tanda de penals, a favor dels murcians.

El Múrcia, amb les absències obligades per lesió de Luciano González, Miguel Albiol, Francisco Sutil i Kike García, visitarà Sabadell després de perdre dissabte passat davant el Barça B per 0-2.

stats