Segona Divisió A
Esports Futbol 10/09/2011

La ratxa guanyadora del Sabadell no s'atura i també serveix per derrotar el Cartagena (3-2)

Tercera victòria consecutiva dels arlequinats que han superat un Cartagena amb deu des del minut 45 gràcies als gols d'Aarón Bueno (43'), Lanza (48') i Arteaga (67')

El Sabadell derrota el Vila-real en un partit boig.

BarcelonaEl Sabadell ha sumat la seva tercera victòria consecutiva després de derrotar el Cartagena per 3-2, un equip que ha deixat una bona imatge en el primer temps fins que s'ha quedat amb un home menys abans del descans.

Lluis Carreras, que ha repetit l'onze que va guanyar contra el Vila-real B, ha tornat a veure com els seus homes oferien un partit boig. L'inici del partit ha sigut força tranquil, fins que un gol d'Iván Bolado pels visitants al minut 24 ha començat a animar el partit. El Sabadell, tocat, ha trobat en una acció de Lanza per la dreta la solució abans del descans. La centrada del jugador local l'ha rematada Aarón Bueno per empatar. En el minut 45, el Cartagena s'ha quedat amb deu per doble amonestació d'Àlvaro Antón.

Després del descans, el partit ha tingut clar domini local. Lanza ha fet el 2-1 als tres minuts, però novament Ivan Bolado ha aparegut pels visitants per empatar el matx quan millor estaven els arlequinats. Llançat a l'atac, els de Carreras han fet el 3-2 gràcies a un gol d'Arteaga, que ha vist com el seu xut el desviava un company per confondre el porter Juanma.

Del 3-2 fins al final, clar domini local que segueix el seu inici imparable en el seu retorn a Segona.

Fitxa tècnica:

Sabadell: De Navas; Óscar Ramírez, Olmo, Toni Lao, Redondo; Héctor Simón, Arteaga (Fito, min. 75), Puigdollers (Juvenal, min. 51); Aarón Bueno, Lanza i Florián (Baha, min. 64).

Cartagena: Juanma; Txiki (Lafuente, min. 84), Goni, Chus Herrero, Manu Torres; Mariano Sánchez, Dimas (Tati, min. 71), Marc Fernández (Riau, min. 46), Cléber; Álvaro Antón i Iván Bolado.

Gols: 0-1, min.34: Iván Bolado. 1-1, min 43: Aarón Bueno. 2-1, min. 48: Lanza, 2-2, min. 60: Iván Bolado. 3-2, min. 67: Arteaga.

Àrbitre: Valdés Aller (C. Castella i Lleó). Ha tret groga a Baha del Sabadell i Marc Fernández, Juanma, Chús Herrero i Dimas pel CArtagena. Ha expulsat al visitant Álvaro Antón per doble amonestació al minut 45.