2a Divisió
Esports Futbol 05/01/2014

El Barça B esgarrapa un punt d'Alcorcón (2-2)

Un gol d'Adama al minut 87 dóna l'empat als d'Eusebio Sacristán

BarcelonaAlcorcón i Barcelona B han empatat (2-2) aquest diumenge a Santo Domingo, en un partit marcat per la densa boira. Els d'Eusebio Sacristán han esgarrapat un punt importantíssim que els treu de la zona de descens.

Des del primer minut, el filial blaugrana ha mostrat més solidesa sobre la gespa i domini de la pilota. L'Alcorcón, que s'ha mostrat molt voluntariós però poc efectiu, li ha costat molt adaptar-se al ritme de joc del Barcelona.

Denis Suárez ha començat avançant el filial amb un bon xut de fora l'àrea (min.24), però després del descans, Sergio Prendes ha fet el gol de l'empat (min.50).

A deu minuts pel final, Dani Pacheco ha fet el segon gol de l'Alcorcón (min.80), i quan semblava que s'escaparien els tres punts, Adama ha fet una demostració de potència per marcar el gol de l'empat (min.87).