Esports Futbol 22/12/2012

El Girona remunta tres gols al Miniestadi (4-4)

El Barça B, que tenia el partit controlat, encaixa tres gols en 15 minuts

Els jugadors del Barça B celebren un gol

BarcelonaEl Girona ha empatat al Miniestadi (4-4) un partit que perdia per tres gols de diferència a un quart d'hora del final. 7.976 espectadors han vist el partit en directe.

El Barça B s'ha avançat amb gols de Sergio Araujo i Gerard Deulofeu, però el Girona ha retallat distàncies gràcies a Benja. L'equip blaugrana ha reaccionat amb dos gols de Gerard Deulofeu i Rafinha que semblaven decidir el partit, però el conjunt visitant ha reaccionat amb tres gols en 15 minuts d'Acuña (dos) i Luso.

Ja en el temps afegit, el Barça B s'ha quedat amb deu futbolistes per l'expulsió de porter Oier, que ha vist dues grogues per protestar una falta al quart gol del Girona. Segons ha escrit l'àrbitre a l'acta, el jugador li ha dit: "Què passa? Vols que et pegui?"

Barça B, 4: Oier, Patric, S.Gómez, Planas, Grimaldo, Ledes, Sergi Roberto, Rafinha, Deulofeu (Espinosa, min 83), Luis Alberto (Bañuz, min 93) i Araujo (Kiko Femenía, 64).

Girona FC, 4: Mallo, José (Jofre, min 70), Chus Herrero, Migue, David Garcia, Luso, Tébar, Jandro (Toni Moral, min 79), Felipe, Juanlu i Benja (Acuña, min 64).

Gols: 1-0, Araujo (min.41); 2-0, Deulofeu (min 52); 2-1, Benja (min 54); 3-1, Deulofeu (min 66); 4-1, Rafinha (min 74); 4-2, Acuña (min 77); 4-3, Acuña (min 88); 4-4, Luso (min 93).

Àrbitres: Sureda Cuenca, Rodríguez Rotger i Silva Limas.