Esports Futbol 25/04/2015

El Barça B suma la primera victòria en els últims dotze partits (2-1)

El filial blaugrana ha superat la Ponferradina amb gols de Grimaldo i Munir

Els jugadors del Barça B celebren el segon gol / FC BARCELONA

BarcelonaEl Barça B ha superat aquest dissabte la Ponferradina al Miniestadi (2-1) i ha sumat la primera victòria en els últims dotze partits. Jordi Vinyals s'ha estrenat amb el seu primer triomf amb un filial blaugrana que abandona l'última posició de la categoria.

L'equip blaugrana s'ha avançat amb un gol de falta de Grimaldo, però el conjunt visitant ha igualat el marcador a deu minuts del final gràcies a Acorán. Palència ha estat expulsat i el filial blaugrana ha jugat els últims vuit minuts amb un jugador menys. Tot i la inferioritat numèrica, Munir ha aconseguit el gol decisiu a cinc minuts del final.

Grimaldo ha estat expulsat en el temps afegit i el Barça B ha jugat un minut amb nou jugadors.