Segona Divisió
Esports Futbol 09/04/2011

L'Elx segueix en la lluita per la promoció en vèncer el Nàstic (1-0)

El conjunt alacantí se situa a la zona noble de la categoria després de superar el Nàstic en un partit en què els dos equips han acabat amb un jugador menys i en què l'empat no hagués estat injust

Efe
2 min
El grana Felipe Sanchón lluita per una pilota a Elx.

ElxL'Elx se situa a la zona noble de la categoria després de superar el Nàstic en un partit en què els dos equips han acabat amb un jugador menys i en què, d'acord amb els mèrits de l'un i l'altre, l'empat no hagués estat injust.

Els locals han arrencat el partit mentalitzats que només els valia la victòria per mantenir-se en la lluita per una plaça de promoció i Kike Mateo, Ángel, dues vegades, i Mantecón, en els minuts 6, 18, 21 i 28, han tingut clares oportunitats de marcar, però no han estat encertats a l'hora de definir quan ho tenien tot a favor.

El Nàstic de Tarragona ha donat mostres d'estar viu als 18 minuts, quan Powel, després d'un passi en profunditat de Felipe, s'ha plantat davant Jaime, al qui ha volgut sorprendre amb una vaselina, a la que ha respost el porter local enviant a córner amb moltes dificultats.

La segona meitat ha arrencat amb ensurt per als il·licitans, ja que el Nàstic, quan no s'havia complert el primer minut de la represa ha obligat Jaime a xutar sota pals una pilota que, rematada per Mairata, es colava a la porteria local. Els catalans, al contrari que en el primer acte, s'han apoderat del centre del camp, amb un Elx endormiscat i desajustat i, als 51 minuts, Alvaro Rey ha tornat a tenir una clara ocasió per avançar els visitants en electrònic, però ha aparegut Jaime per desbaratar l'oportunitat.

Els locals s'han espavilat, encara que els visitants portaven la iniciativa, i en els minuts 62 i 64, Xumetra i David Sánchez han rematat de cap dos centres de Palanca que han pogut ser gol, mentre que en el minut 73 el Nàstic ha tingut l'ocasió més clara de la tarda després d'una contra en què el davanter visitant ha tornat a trobar-se amb el porter local. Quan semblava que l'Elx signava l'empat, després de l'expulsió de Ripa, als 82 minuts, ha aparegut Palanca per a centrar per l'esquerra al segon pal on Xumetra ha rematat de cap a gol.

Elx, 1: Jaime, Samuel, Héctor Verdés, Ripa, Xumetra, Mantecón, Generelo (Bodipo, m. 82), Cristóbal (Palanca, m. 61), Kike Mateo (David Sánchez, m. 57) i Ángel.

Nàstic, 0: Rubén Pérez, Xisco Campos, Mairata, Medina, Raúl Fuster, A. Felipe, Seoane, Bergantiños, Delporte (Tuni, m.63), Alvaro Rey (Eloy, m.59) i Powel (Gerardo, m.71).

Gol: 1-0, min. 86: Xumetra.

Àrbitre: Ocón Arraiz (Comitè de la Rioja). Ha amonestat el local Palanca i els visitants Xisco Campos i Medina. Ha expulsat Ripa, de l'Elx, per doble amonestació, en el minut 82, i Rubén Pérez, amb vermella directa, en el 87, a De la Fuente, preparador de porters del Nàstic, en el 35, i el segon entrenador visitant, en el 90.

Incidències: Uns 6.782 espectadors Martínez Valero d'Elx.

stats