Segona Divisió
Esports Futbol 21/05/2011

El Barça B aconsegueix un plàcid triomf a Montilivi (0-2)

Un gol en pròpia porteria dels locals en el primer temps i un de Benja en els minuts finals han signat el definitiu 0-2

GironaEl Barça B s'ha emportat els tres punts de Montilivi en derrotar el Girona en un partit de tranquil·litat absoluta per als dos equips. Un gol en pròpia porteria dels locals en el primer temps i un de Benja en els minuts finals han signat el definitiu 0-2.

Ha començat atacant el Girona, que ha tingut dues oportunitats amb dos xuts de Chechu que han acabat fora, però en el minut 13 ha arribat la primera oportunitat del Barça, amb jugada d'Edu Oriol per banda dreta que el local Marcos Tébar ha enviat al fons de la porteria en el seu intent de rebutjar la pilota.

Era el 0-1 que aplanava el camí als visitants, encara que el Girona ha seguit buscant, sense sort, l'àrea rival. No l'ha tingut, per exemple, en el minut 30, quan l'àrbitre ha decidit no assenyalar penal en una caiguda de Moha.

Després del descans, el partit ha baixat clarament la seva intensitat i els gironins han cedit tot el protagonisme de la pilota als blaugranes, que amb els canvis realitzats han tornat a envoltar la porteria de Santamaría. Benja, en el minut 83, ha certificat la victòria amb el segon gol.

Amb aquest triomf, els de Luis Enrique segueixen amb la seva magnífica temporada i reaccionen després d'un tram de calendari en el qual havien sumat pocs punts.

De la seva banda, el Girona es manté a la meitat de la taula dient l'adéu matemàtic a les places de promoció d'ascens.

Girona, 0: Santamaría, Luso, Noguerol, Tebar, Bautista, Ángel (Goñi, min.81), Chechu (Keko, min.76), Dorca, Moha, Jandro (Borja Sánchez, min.67) i Kiko Ratón.

Barça B, 2: Masip, Balliu, Oriol Romeu, Muniesa, Ilie, Carmona, Rafinha (Victor Vázquez, min.80), Planas, Saul (Nolito, min.63), Edu Oriol (Benja, min.75) i Soriano.

Àrbitre: Sureda Cuenca (Col·legi Balear). Ha mostrat targeta groga al local Noguerol i als visitants Carmona i Masip.

Gols: 0-1: Marcos Tébar (p.p), min.13.; 0-2: Benja, min.83.

Incidències: Partit de la 40a jornada de Lliga de Segona Divisió A, disputat a l'estadi de Montilivi davant 9.032 espectadors.