Esports Futbol 06/10/2013

El Girona i el Sabadell empaten en un partit trepidant (1-1)

Pere Pons ha avançat els locals i Collantes ha empatat el marcador

Els jugadors del Girona i el Sabadell, abans del partit

GironaEl Girona no ha pogut sumar la seva segona victòria com a local en empatar el duel català contra el Sabadell, en un partit amb moltes ocasions i molts pals (1-1) .

La primera part ha sigut frenètica, amb un repertori de llançaments al pal, ja que entre els dos equips han enviat fins a sis vegades la pilota al travesser. Els locals han tingut grans oportunitats per marcar amb Eloi Amagat, Felipe i Adrià Carmona. Per part del Sabadell, Tamudo i Aníbal han pogut marcar per a l'equip de Javi Salamero.

La segona meitat ha tornat a ser trepidant. El gironí Chando ha sacsejat el travesser amb un xut des de la frontal. El Girona ha pressionat per buscar el primer gol del partit i l'ha trobat en el tram final. Pere Pons, que havia entrat a la segona part, ha marcat des de la frontal (minut 75).

Però el Sabadell ha tornat el cop gràcies a un gol de Collantes al minut 81.