Segona Divisió
Esports Futbol 15/06/2011

L'Elx CF empata a Granada (0-0) i es jugarà l'ascens a Primera a casa

L'àrbitre Pino Zamorano ha xiulat un penal a favor del Granada a en el temps afegit (minut 93), però Jaime ha aturat per dues vegades el xut d'Abel Gómez

Dani Benítez i Javier Carpio.

GranadaL'Elx ha aconseguit un valuós empat (0-0) a Los Cármenes, l'estadi del Granada, i es jugarà l'ascens a a Primera Divisió en el partit de tornada.

El conjunt local ha disposat de bones oportunitats per marcar, però quan ho ha fet (minut 83) l'àrbitre ha anul·lat el gol.

Ja en el temps afegit (minut 93) l'àrbitre ha xiulat un penal a favor del Granada per culpa d'una traveta de Vasco Fernandes a Geijo. Jaime ha aturat el xut d'Abel Gómez, però Pino Zamorano ha ordenat repetir el penal. En el segon intent la situació s'ha repetit i el porter ha tornat a desviar la pilota.