Segona Divisió
Esports Futbol 21/10/2011

El Sabadell perd a Guadalajara (1-0) per culpa d'un gol d'Ernesto

GuadalajaraEl Sabadell ha perdut a Guadalajara (1-0), on un gol d'Ernesto al minut 64 li ha servit a l'equip local per quedar-se amb els tres punts.

El conjunt que entrena Lluís Carreras, que aquest dissabte perdrà el lideratge si l'Hèrcules puntua a Tarragona, ha sumat la segona derrota de la temporada i es queda amb 19 punts en nou partits.

Segons el tècnic del Sabadell, "hem fet una bona segona part però el que compta són els gols. No hem de necessitar estímuls negatius per reaccionar".

Guadalajara, 1: Saizar, Antonio Moreno, Gaffoor, Rodri (Gerard Badía, m.62), Jony, Barral, Javi Soria, Jonan García (Arriaga, m.86), Aníbal, Iván Moreno (Cristian, m.73) i Ernesto.

CE Sabadell, 0: De Navas, Juanjo, Héctor Simón, O. Ramírez, Puigdollers (Alex Cruz, m.74), M. Lanza, Pablo Ruiz, Toni Lao, Redondo (Juvenal, m.43), Florian i Aaron Bueno (Arteaga, m.36).

Gol: 1-0, m.63: Ernesto.

Àrbitre: Martínez Munuera. Groga a Gerard Badía (83) i a Juanjo (94).

Incidències: Uns 3.500 espectadors al Camp Pedro Escartín.