Segona Divisió
Esports Futbol 16/09/2011

El Barça B es deixa remuntar a Alacant (2-1) contra un Hèrcules CF amb deu jugadors

El conjunt local, que ha jugat des del minut 27 de la primera meitat amb un jugadors menys per culpa de l'expulsió de Diego Rivas, ha sabut refer-se al gol de Gerard Deulofeu

AlacantEl Barça B ha caigut derrotat a Alacant (2-1), on l'Hèrcules CF ha sabut remuntar el gol de Gerard Deulofeu amb dues accions de Míchel i Samuel. El conjunt local ha jugat des del minut 27 de la primera meitat amb un jugador menys per culpa de l'expulsió de Diego Rivas.

p { margin-bottom: 0.21cm; } El Barça B d'Eusebio es queda amb tres punts després de quatre jornades ja que suma una victòria i tres derrotes.

Hèrcules CF, 2: Falcón; Juanra, Samuel, Mora, Peña, Diego Rivas, Carlos Calvo (Felipe Sanchón, m.66), Abel Aguilar, Míchel, Callejón (Escassi, m.46) i Sardinero (Sergio Díaz, m.80).

Barça B, 1: Miño; Montoya, Bartra, Sergi Gómez, Planas, Kiko (Cuenca, m.56), Rafinha, Dos Santos, Sergi Roberto (Riverola, m.80), Deulofeu (Tello, m.71) i Rodri.

Gols: 0-1. Min.49: Deulofeu. 1-1. Min.50: Michel. 2-1. Min.70: Samuel.

Àrbitre: De Burgos Bengoetxea. Groga a Peña (Hèrcules CF) i a Miño, Deulofeu, Rafinha, Montoya i Rodri (Barça B). Expulsat per doble amonestació Diego Rivas.

Incidències: 9.281 espectadors al Rico Pérez d'Alacant.