Segona Divisió
Esports Futbol 15/01/2012

El Numància guanya un Sabadell que paga l'expulsió de Baha (2-1)

L'equip local ha superat un Sabadell que ha jugat bona part del partit amb un futbolista menys per l'expulsió de Baha, circumstància que ha canviat dràsticament el rumb de l'encontre

SòriaEl Numància ha superat merescudament (2-1) un Sabadell que ha jugat bona part del partit amb un futbolista menys per l'expulsió de Baha, circumstància que ha canviat dràsticament el rumb d'un encontre que han començat dominant els catalans.

Baha ha avançat el Sabadell amb un gol al minut 4, però el Numància ha sabut reaccionar aviat amb l'empat, que ha estat obra de Bedoya al minut 7. El gol decisiu ha arribat en la recta final, quan Lago Junior ha superat Eduardo al minut 78.

Numància, 2: Eduardo; Unai, Jaio, Pavón, Nano; Gorka Larrea (Del Pino, min 46), Julio Álvarez; Cedric (Natalio, min. 46), Bedoya (Víctor Andrés, min. 87), Lago; i Juanjo.

Sabadell, 1: De Navas; Toni Lao (Aaron, min. 83), Olmo, Pablo, Bermudo; Hidalgo (Samuel, min. 56), Héctor Simón, Puigdollers (Florian, min. 65), Ramírez, Lanza i Baha.

Gols: 0-1: m.4, Baha. 1-1: m.7, Bedoya. 2-1: m.78, Lago Junior.

Àrbitre: Prieto Iglesias (Comité Navarro). Ha expulsat Baha amb doble groga (min. 11). Ha amonestat Bedoya, Pavón, Lanza, Simón i De Navas.

Incidències: Estadi Los Pajaritos. 3.500 espectadors.