Segonda Divisió
Esports Futbol 04/06/2011

Empat intranscendent de la Ponferradina i el Nàstic (1-1)

La Ponferradina, ja a Segona B des de fa diverses jornades, i el Nàstic de Tarragona, salvat la passada setmana, han acomiadat avui la temporada amb un empat

Efe
1 min

PonferradaLa Ponferradina, ja a Segona B des de fa diverses jornades, i el Nàstic de Tarragona, salvat la passada setmana, han acomiadat avui la temporada amb un empat intranscendent (1-1), en un partit en què l'emoció la va posar el comiat del davanter local Óscar de Paula.

El Nàstic s'ha posat per davant amb un gol matiner de Morán, que ha aprofitat una badada defensiva per robar la pilota, retallar a Alejandro i marcar sense oposició. L'empat local ha arribat just abans del descans, amb un gol d'Acorán.

Ponferradina, 1: Alejandro; Cristian, Pepe, Jano, Redondo; Acorán, Abraham, Toribio (De Paula, min. 74), Del Olmo (Víctor Salas, min. 81); Saizar (Máyor, min. 46) i Yuri.

Nàstic, 1: Rubén Pérez; Ruz (Delporte, min. 62), Mairata, Xisco Campos, Mingo; Seoane, Álex Bergantiños; Miki, Morán (Virgili, min. 55), Vicente; i Eloy (Walter, min. 69).

Gols: 0-1: Morán (min. 6). 1-1: Acorán (min. 45).

Àrbitre: Pérez Montero.

Incidències: 4.000 espectadors a El Toralín.

stats