Segona Divisió
Esports Futbol 21/03/2011

Un gol del Valladolid al minut 84 deixa el Girona (1-0) sense puntuar

L'equip de Raül Agné ha perdut per la mínima (1-0) al Nuevo Zorrilla, després d’encaixar un gol en els instants finals del partit que tancava la jornada

Valladolid p { margin-bottom: 0.21cm; } El Girona ha perdut per la mínima contra el Valladolid (1-0) al Nuevo Zorrilla, després d’encaixar un gol en els instants finals del partit que tancava la jornada. La derrota deixa l’equip de Raül Agné a la desena posició de la classificació, a quatre punts de la zona de promoció, que tanca el Granada amb 46 punts.

Javi Guerra ha aprofitat una errada de la defensa per superar Noguerol i batre per dalt, amb el cap, el porter Santamaría que s’havia quedat a mitja sortida. Era el minut 84 i el Girona veia com se li escapava un punt després d’un matx fluix a Valladolid. Els locals han dominat en tot moment, obligant els visitants a anar contracorrent, a remolc. Tot i així, el Girona ha tingut la seva ocasió per guanyar uns minuts abans.

p { margin-bottom: 0.21cm; } Real Valladolid, 1: Jiménez, Barragán, Juanito Jordi, Peña, Sisi (Jofre, min. 65), Baraja, Nafti (Jorge, min. 65), Alvaro (Bacari, min. 82), Oscar i Guerra.

Girona, 0: Santamaría; Jose, Migue, Noguerol (Curto, min. 87), Bautista, Jandro, Ángel, Dorca, Borja (Keko, min. 59), Despotovic i Ratón (Peragón, min. 70).

Gol: 1-0: Min. 84, Guerra.

Àrbitre: Pino Zamorano. Groga a Peña, Javi Guerra i Ángel.

Incidències: Uns 7.500 espectadors al Zorrilla.