Publicitat
Publicitat

2a DIVISIÓ

Curiós comunicat de l'Osca per defensar els jugadors que van donar positiu en un control d'alcoholèmia

El club els defensa dient que "van anar a jugar a bitlles" però que van fer "mal fet" per "fotre's un parell de copes" i que, per això, han estat sancionats

L'Osca ha emès un curiós comunicat en defensa de Luis García, David Rivas i Omar Ramos, els tres jugadors que van donar positiu en un control d'alcoholèmia realitzat per la Policia Local la matinada de divendres pels carrers de Saragossa després de saltar-se un semàfor en vermell.

En l'escrit de caràcter oficial, el club explica la seva versió dels fets: "Els jugadors van anar una estona a jugar a bitlles, no hi havia llumetes vermelles a la porta, no a una discoteca, no a un local semiclandestí, no: una pista de bitlles, i es van fotre un parell de copes. Mal fet. Molt mal fet i sanció ben grossa que s'han guanyat els protagonistes per part del club".

El comunicat emès a través de la web del club continua la seva particular defensa: "Després va venir el que va venir i que és prou conegut gràcies a la col·laboració d'un ciutadà exemplar que, si pertany a la policia municipal de Saragossa, dipositària de les dades, bé faria la superioritat del cos en fer-lo fora per filtrar noms i cognoms de persones que, convenientment destrossades, poden pagar un error comú i bastant simple per la resta de la seva vida. Si el que van fer els jugadors està malament, això últim és repugnant".

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT