2a DIVISIÓ
Esports Futbol 20/02/2012

Curiós comunicat de l'Osca per defensar els jugadors que van donar positiu en un control d'alcoholèmia

El club els defensa dient que "van anar a jugar a bitlles" però que van fer "mal fet" per "fotre's un parell de copes" i que, per això, han estat sancionats

Ara
1 min
El comunicat de l'Osca / SDHUESCA.ES

OscaL'Osca ha emès un curiós comunicat en defensa de Luis García, David Rivas i Omar Ramos, els tres jugadors que van donar positiu en un control d'alcoholèmia realitzat per la Policia Local la matinada de divendres pels carrers de Saragossa després de saltar-se un semàfor en vermell.

En l'escrit de caràcter oficial, el club explica la seva versió dels fets: "Els jugadors van anar una estona a jugar a bitlles, no hi havia llumetes vermelles a la porta, no a una discoteca, no a un local semiclandestí, no: una pista de bitlles, i es van fotre un parell de copes. Mal fet. Molt mal fet i sanció ben grossa que s'han guanyat els protagonistes per part del club".

El comunicat emès a través de la web del club continua la seva particular defensa: "Després va venir el que va venir i que és prou conegut gràcies a la col·laboració d'un ciutadà exemplar que, si pertany a la policia municipal de Saragossa, dipositària de les dades, bé faria la superioritat del cos en fer-lo fora per filtrar noms i cognoms de persones que, convenientment destrossades, poden pagar un error comú i bastant simple per la resta de la seva vida. Si el que van fer els jugadors està malament, això últim és repugnant".

stats