Lliga Adelante
Esports Futbol 11/01/2015

Un golàs d'Hervás dóna l'empat al Sabadell davant l'Sporting (2-2)

El migcampista ha trencat l'avantatge dels asturians quan faltaven deu minuts per al final

El Sabadell ha pogut empatar contra l'Sporting

BarcelonaEl Sabadell i l'Sporting han empatat a dos gols gràcies a un gol de Javi Hervás a deu minuts del final. El migcampista arlequinat ha desfet l'avantatge asturià amb un xut des de lluny que ha entrat com un obús, imparable per a Cuéllar.

De fet, els vallesans han hagut d'aixecar un marcador desfavorable, perquè ja des del minut 7 anaven perdent en el marcador, quan Guerrero ha aprofitat una recuperació de Pablo Pérez. Ell mateix s'ha encarregat d'ampliar la renda al minut 21, en rematar una centrada des de la banda esquerra.

El Sabadell ha pogut retallar diferències abans del descans, amb un gol de Collantes després d'una centrada d'Eguaras al segon pal. El 2-2 definitiu s'ha fet esperar, després d'un parell de bones arribades dels dos equips. La millor per als arlequinats havia sigut per a Marcos García prop del minut 60. Al final, un empat que manté el Sabadell a la zona baixa, amb 19 punts.