SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 31/03/2012

Empat a poc entre el Nàstic i el Barça B en el derbi català de la jornada (1-1)

Els de D'Alessandro han aconseguit empatar un partit que tenien perdut pel gol del blaugrana Lobato amb penal transformat per Morán

TarragonaEmpat insuficient (1-1) per a les aspiracions del Nàstic en la seva lluita per la permanència, en un partit en què el domini ha anat a càrrec del Barça B, però en què ni un equip ni l'altre s'han prodigat en ocasions.

Els de D'Alessandro han aconseguit empatar un partit que tenien perdut fins al minut 61. Morán, per tercera setmana consecutiva, ha vist porteria i segueix aguantant un equip que encara segueix somiant amb la salvació, però que cada vegada li resulta més difícil fer-ho davant la dificultat de sumar de tres en tres.

Ha començat el partit igualat. El Nàstic, esperonat per la gran entrada que ha ofert el Nou Estadi, arribava més a la porteria de Masip sense crear grans oportunitats de gol. Amb el pas dels minuts i després de l'entrada de Rafinha, el Barça B ha disposat de més pilota i més verticalitat. El Nàstic, de la seva banda, esperava amagat al seu camp i buscava la sortida en contraatac per crear perill.

Abalo ha pogut inaugurar el marcador en el minut 36 però ha arribat sense forces al remat que Masip, en dos temps, ha sabut tallar. S'ha passat d'un possible 1-0, al 0-1 aconseguit per Lobato després del centre per l'esquerra de Rodri. Era el minut 37 i els d'Eusebio per fi trencaven la teranyina defensiva proposada per D'Alessandro.

Ha sortit revolucionat del vestidor el Nàstic després de la represa, conscient de la importància dels tres punts per seguir en la lluita per la permanència. Han estirat línies els locals pressionant la sortida de l'adversari, però els d'Eusebio han aguantat i a poc a poc ha tornat a fer-se amb el control del partit.

Malgrat això, el Nàstic ha empatat de penal, després d'unes mans de Balliu dins l'àrea. Morán ha resolt des dels onze metres xutant pel centre. Han pressionat al final els blaugranes, que han introduït el jove Dongou per crear més perill i endur-se la victòria. Els locals, ja una mica justos de gasolina, s'han defensat bé i almenys han retingut un punt valuós però, a hores d'ara, insuficient.

Fitxa tècnica:

Nàstic: Rubén; Xisco Campos, Pere Mairata, Ortiz, Mingo; Rodri (Arzu, min.61), Seoane, Longás, Dani Abalo (Álvaro Rey, min.46); Morán i Tuni (Galindo min.76)

Barça B: Masip; Balliu (Dongou, min.82), Bartra, Armando, Planas; Dos Santos, Riverola, Sergi Roberto (Espinosa, min.71); Femenía (Rafinha, min.16), Rodri i Lobato.

Gols: 0-1: Lobato, min.37. 1-1: Morán (p), min. 62.

Àrbitre: Mariscal Sánchez (Col·legi andalús). ha mostrat targeta groga a Xisco Campos (min.26) i Arzu (min.70) per part local, i a Balliu (min.60) i Lobato (min.90), pel costat visitant.

Incidències: Partit de la 30a jornada de Segona Divisió, disputat al Nou Estadi de Tarragona davant 8.453 espectadors.