SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 17/11/2012

Matilla fa guanyar el Múrcia davant un Barça B que no ha tingut el dia (1-0)

Durant la primera part el Múrcia s'ha fet amb el control i ha aconseguit el gol. El Barça B ha buscat l'empat en el segon temps, però no ha tingut sort

Efe
2 min
Matilla ha estat l'autor de l'únic gol del partit

MúrciaUn gol aconseguit per Javier Matilla a la mitja hora de partit ha donat la victòria al Múrcia davant un Barça B que no ha tingut el seu dia, doncs li ha faltat la fluïdesa habitual i s'ha estavellat contra l'ordenada defensa grana.

El xoc ha començat amb els dos equips lluitant per fer-se amb la possessió i el control, però amb oportunitats només per als locals. Després de diversos intents per als locals, Matilla ha aconseguit el gol amb un xut des de la frontal de l'àrea ajustant la pilota al pal dret del marc de Masip després de rebre una passada de Kike García en un servei de córner.

El filial del Barça ha replicat amb un xut llunyà de Luis Alberto que ha anat fora i amb una rematada de Dongou que Javi Jiménez ha refusat. En els primers compassos de la represa tant els de Gustavo Siviero com els d'Eusebio Sacristán han estat a prop del gol. Kike García ha rematat fora després d'una acció individual i Luis Alberto s'ha trobat amb Javi Jiménez en una rematada de cap.

El filial blaugrana ha tingut més la pilota durant la segona part, mentre que el Múrcia, buscant l'esquena dels defenses blaugranes, ha creat perill a través de Kike García i Nico Martínez. La insistència del Barça B gairebé ha tingut el seu premi amb una rematada d'Araujo. La pilota, després de botar a l'àrea petita, s'ha estavellat al travesser de la porteria de Javi Jiménez.

Ja en l'última jugada, el propi Araujo ha enviat la pilota per sobre del travesser i aquí s'ha esfumat l'última ocasió dels d'Eusebio per a almenys haver sumat un punt a la Nueva Condomina, on no ha ofert el seu millor nivell i ha caigut davant un rival ordenat i seriós.

Fitxa del partit:

MÚRCIA 1

BARÇA B 0

Múrcia: Javi Jiménez; Molinero, Dos Santos, Català, Tagliafico; Nafti, Matilla, Emilio Sánchez (Nico Martínez, minut 71); Sutil (Jonatan Gómez, minut 63), Saúl (Eddy, minut 80) i Kike García.

Barça B: Masip; Patric (Kiko Femenía, minut 81), Lombán, Planas, Grimaldo; Espinosa (Deulofeu, minut 58), Sergi Roberto, Gustavo; Lobato, Dongou (Araujo, minut 67) i Luis Alberto.

Gol: 1-0. Minut 28: Matilla.

Àrbitre: Mario Melero López, del comitè andalús. Ha mostrat targeta groga als locals Sutil, Molinero i Català i al visitant Espinosa. Ha expulsat l'entrenador de porters del Barça B, Carlos Busquets.

stats