Segona A
Esports Futbol 12/11/2011

L'efecte d'Alessandro permet al Nàstic guanyar a Alcorcón gràcies a un gol de Powel (0-1)

Els tarragonins sumen la segona victòria consecutiva, amb un balanç favorable de sis gols a favor i cap en contra. Un gol de l'holandès Powel a la segona meitat els dóna el triomf

Ara
1 min
Els jugadors del Nàstic celebren un gol.

BarcelonaUn gol de Powel als vint minuts de la segona meitat ha donat tres punts més al nou Nàstic de Jorge D'Alessandro, que des que va agafar el càrrec ha guanyat els dos partits, amb un balanç de sis gols a favor i cap en contra.

Els tarragonins han gaudit de diverses ocasions per avançar-se en el marcador durant el primer temps, però ni Morán ni Seoane han estat encertats. Els locals també ho han intentat, però sense fortuna.

Les forces s'han mantingut igualades en la segona meitat fins que l'holandès Barry Powel ha fet l'únic gol del partit, en aprofitar una pilota en profunditat i fer un xut creuat davant la sortida del porter.

Els locals han intentat trobar l'empat amb alguna acció directa, però s'han estavellat contra la bona defensa d'un Nàstic que ha acabat tancat al seu propi camp per retenir la segona victòria de l'era D'Alessandro. Ara, els tarragonins, avantpenúltims amb deu punts, són a només un punt de sortir del descens.

Fitxa tècnica

Alcorcón: Manu Herrera; Rubén Anuarbe (Carney, m.79), Agus, Babin, Ángel Sánchez; Fernando Sales, Abraham, Rubén Sanz, Carlos Martínez (Saúl, m.63); Miguélez (Oriol Riera, m.63) i Quini.

Nàstic de Tarragona: Rubén Pérez; Sergio Juste, Arzu (Alex Ortiz, m.73), Xisco Campos, Mingo; Rodri, Seoane; Longás (Julio Rico, m.86), Morán; Peragón (Luna, m.63) i Powel.

Gols: 0-1: M.62 Powel.

Àrbitre: Prieto Iglesias (comitè navarrés). Ha amonestat a Morán, Longás i Luna del Nàstic.

stats