Segona Divisió A
Esports Futbol 24/09/2011

El Recreativo s'endú un punt de la seva visita al Miniestadi davant un Barça B poc efectiu (2-2)

Molt poc ha hagut de fer el Recreativo de Huelva per endur-se un empat del Miniestadi contra un Barça B que ha dominat, però ha pagat car la falta d'encert de cara a porteria

BarcelonaEl Barça B ha merescut endur-se la victòria contra el Recreativo de Huelva, però la falta d'experiència del filial no ha permès l'equip d'Eusebio rematar el partit després d'haver remuntat abans del descans el gol inicial dels visitants. Els gols de Riverola i Tello no han servit per sumar una victòria que el B del Barça cada cop necessita amb més urgència.

En un contracop aïllat, el Recre s'ha avançat en el marcador gràcies a un gol de Ximo al minut 22, tot i que estava sent el Barça el gran dominador del partit fins al moment. La reacció local no s'ha fet esperar i Riverola ha rematat amb precisió de cap una bona centrada de Montoya superada la mitja hora de joc.

Abans del descans, Tello ha afusellat el porter Manu després d'una gran assistència de Dos Santos. Però l'alegria local ha durat poc perquè, ja en la segona meitat, en una acció afortunada, novament Ximo ha marcat el 2-2 definitiu.

Tot i l'esforç final, els blaugranes no han pogut tornar a avançar-se en el marcador i tornen a deixar-se punts al seu estadi.

Fitxa tècnica

Barça B: Miño; Montoya, Bartra, Sergi Gómez, Planas; Dos Santos, Riverola (Espinosa, min.66), Sergi Roberto (Cuenca, min.86); Rafinha, Tello i Rodri (Femenía, min. 66).

Recreativo de Huelva: Manu; Ximo Navarro, Zamora, Manolo Martínez, Cifu; Javi Álamo (Villar, min. 59), Zambrano, Quillo (Arcas, min.50), Granero; Pablo Sánchez i Sergi Enrich (Asen, min.77).

Gols: 0-1: Sergi Enrich, min.22. 1-1: Riverola, min.36. 2-1: Tello, min.43. 2-2: Ximo, min.55.

Àrbitre: Bikandi Garrido (Col·legi basc). Ha tret groga a Álex Quillo (min.48), Granero (min.60) i Ximo (min.90) per part del Recre, i ha expulsat Arcas per doble amonestació (min.55 i min.84).