Publicitat
Publicitat

Segona Divisió

El migcampista ve procedent del Castelló

El CE Sabadell presenta Héctor Simón

Avui s’ha vestit d’arlequinat el nou jugador del Centre d’Esports Sabadell Héctor Simón, que arriba a Sabadell “a un nou projecte de Segona A" i il·lusionat per "la filosofia de l’equip”

El Centre d’Esports Sabadell ha presentat al migcampista Héctor Simón. El nou reforç arlequinat arriba a Sabadell “a un nou projecte de Segona A" amb il·lusió i ben informat: "M'han parlat molt bé del club i de la filosofia de l’equip”. Simón també ha destacat que “l’objectiu d’aquest primer any és la permanència i intentar fer les coses bé, serà una temporada llarga però amb il·lusió i implicació les coses aniran bé, segur”.

El migcampista ve procedent del Castelló i també ha jugat al primer equip de l’Espanyol, al Girona a la Cultural Leonesa, al Racing de Ferrol. Sobre la competència que es trobarà a l’equip, considera que és bona: “És important tenir a bons jugadors que els agradi jugar la pilota”, ha comentat i ha valorat "la filosofia de joc de l'equip".

Per últim ha destacat que “la Segona A és una competició molt llarga i fins al final sempre hi ha opcions de tot". "Per tant, ningú es pot relaxar ni per haver fet molt punts a mitja temporada ni per no aconseguir bons resultats al començament”.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT