SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 24/04/2011

El Reial Betis colonitza el Miniestadi i s'hi endú una victòria tres mesos després (0-3)

Amb un gran partit, els homes de Pepe Mel s'han endut una clara victòria, potser excessiva, del Miniestadi, que feia tres mesos que no veia perdre el filial blaugrana

Adrià Soldevila
Els jugadors del Betis celebren la victòria a Getafe

BarcelonaEn un Miniestadi ple, amb més de la meitat dels aficionats bètics, ha viscut avui al migdia un dels partits amb més interès d'aquesta Segona Divisió. L'equip de Luis Enrique ha sortit al terreny de joc plantejant-li un partit difícil de guanyar al Betis, tocant al mig del camp com ens acostuma, amb Jonathan dos Santos controlant el mig del camp i amb Sergi Roberto i Victor Vázquez com a homes importants en el joc ofensiu. Nolito ha estat molt actiu durant tot el partit i fins i tot ha gaudit de dues ocasions clares a la primera part, però entre la defensa i el porter Casto han evitat els gols.

A partir del minut 20 el joc blaugrana ha començat a diluir-se i el Betis s'ha fet amb el control. Amb això ha arribat el primer gol visitant. En una falta d'entesa entre Abraham i Armando, Juanma ha aprofitat la situació per servir-li el gol en safata a Rubén Castro al minut 27. Abans del descans, i amb el Barça B centrat en fer una bona segona part, ha arribat el segon, també en un error en la sortida de pilota blaugrana. Jorge Molina ha estat en aquest cas qui ha aprofitat l'error i ha batut Oier.

A la segona part, el Barça B ha sortir convençut que podia remuntar, però el Betis ha anat guanyant terreny poc a poc i als 20 minuts ja s'havia fet amb el control total del joc. Els de Luis Enrique han començat a perdre pilotes i han deixat de fer el joc que ens tenen acostumats. En el 65 i en ple control verd-i-blanc, Iriney ha fet el tercer i ha tancat definitivament el partit. La derrota deixa el Barça B quart, amb 58 punts.