SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 26/03/2011

El Barça B segueix sumant i es manté a la zona de promoció d'ascens, després de la victòria al Mini

El primer gol de la tarda l'ha firmat Jonathan Soriano, que ja en duu 20, després d'una assistència de Thiago. El segon l'ha fet Nolito amb una sensacional vaselina

Adrià Soldevila
1 min
Tres mesos més tard reaccionen al Mini

BarcelonaEl Barcelona B segueix sumant de 3 en 3, un cop deixada de banda la ratxa negativa de mitja temporada. La victòria davant l'Alcorcón deixa els homes de Luis Enrique amb 51 punts, en una quarta magnífica posició a la taula d'una Segona Divisió competitiva com poques altres.

El primer gol ha arribat després d'una gran assistència de Thiago Alcántara aprofitada, com no, pel golejador del conjunt blaugrana, Jonathan Soriano, que ha definit amb tranquil·litat davant el porter rival. Soriano suma ja 20 gols en la competició, superant Geijo del Granada i convertint-se amb el màxim golejador de Segona A. El segon gol, ja a la segona part, ha estat obra de Nolito, amb una preciosa vaselina des de fora de l'àrea. El marcador s'ha tancat amb aquest gol, però haurien pogut ser molts més si el Barcelona B hagués aprofitat diverses ocasions durant el segon temps.

stats