SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 10/04/2011

El Girona es deixa dos punts a Montilivi davant el Las Palmas i s'allunya de la promoció (1-1)

El gol del conjunt català l'ha marcat Roberto Peragón als 8 minuts, però una badada defensiva ha propiciat l'empat dels visitants només 3 minuts després

BarcelonaEl Girona segueix perdent gas en aquesta recta final de temporada, i l'última mostra ha estat la pèrdua de dos punts més, en aquesta ocasió a casa contra Las Palmas (1-1), que ha jugat en superioritat numèrica durant els últims trenta-cinc minuts de partit. Els gironins havien encadenat deu partits seguits sense perdre, amb set victòries en aquest tram, però han sumat només cinc punts dels últims quinze i frenen la seva condició d'equip que vol lluitar per una de les places d'ascens a Primera Divisió. Per contra, el Las Palmas allarga ja a cinc les jornades sense conèixer la derrota i s'escapa de manera clara dels llocs de descens.

Després d'uns primers minuts de joc al centre del camp, el Girona s'ha trobat amb el gol en la seva primera aproximació clara gràcies a una badada del porter Barbosa: Peragón li ha robat la pilota i a porta buida ha inaugurat el marcador. Poc els ha durat l'alegria als locals perquè només un minut després Bautista ha comès un penal sobre Javi Guerrero que Jorge ha transformat enganyant Santamaría. A partir d'aquí, els dos equips han buscat la porteria rival, encara que sense gaire encert. L'ocasió més clara per als locals després del gol ha estat propiciada per una mala sortida de Barbosa després d'un centre de Luso que finalment ha pogut desviar la rematada tova de Despotovic a córner. La millor dels visitants l'ha tingut Javi Guerrero amb un xut des de la frontal, que se n'ha anat alt. Amb l'empat a un s'ha arribat al descans.

Ja en la segona meitat, les coses s'han torçat per al Girona, perquè quan només s'havien disputat onze minuts, Moha ha vist la vermella directa per protestar una decisió al col·legiat. Els canaris només han disposat d'una ocasió clara, però el xut de Vicente Gómez des de l'àrea petita l'ha rebutjat amb la cama Santamaría. El Girona, per la seva banda, només ha pogut inquietar Barbosa amb una internada de Chechu per l'esquerra, però el seu xut se n'ha anat per damunt del travesser.

Després d'aquest partit, els gironins tornaran a jugar a casa el pròxim cap de setmana, aquesta vegada contra l'Elx, on ja estaran obligats a guanyar per no perdre definitivament el tren de la promoció.

- Fitxa tècnica:

1 - Girona: Santamaría; Luso (Ángel, min.82), Tortolero, Migue, Dani Bautista, Moha, Dorca, Tébar, Jandro (Chechu, min.65), Peragón i Despotovic (Noguerol, min.82).

1 - Las Palmas: Barbosa; Aythami, David García, Lequi, Ruymán, Jorge (Quiroga, min.58), Pollo, Vicente Gómez, Pedro Vega (Quero, min.89), Javi Guerrero i Sergio Suárez (D. González, min.70).

Àrbitre: Del Cerro Grande (Col·legi madrileny). Ha mostrat targeta groga als locals Bautista (min.10), Moha (min.48), Peragón (min.61) i Noguerol (min.82) i als visitants Pedro Vega (min.14) i Jorge (min.48). Ha expulsat amb vermella directa Moha (min.56).

Gols: 1-0: Peragón, min 9. 1-1: Jorge (p), min 10.

Incidències: Partit de la Segona divisió disputat a Montilivi davant uns 4.500 espectadors.