SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 19/02/2011

El Nàstic deixa escapar dos punts a l'últim minut davant el líder, el Rayo Vallecano (1-1)

L'equip de Tarragona ha desaprofitat l'avantatge en el marcador i s'ha deixat empatar en el minut 89 de partit, perdent dos punts importants per a la permanència

Powel es lamenta després d'una ocasió fallada.

BarcelonaEl Gimnàstic ha deixat escapar dos punts in extremis de Vallecas, davant d'un Rayo que no ha estat capaç de traslladar al marcador el seu domini sobre el camp. Francisco Medina 'Piti', al minut 89, ha signat el gol que ha servit al Rayo per equilibrar el gol que ha posat per davant el Nàstic, obra de Powel, a la primera meitat.

En un partit marcat per la situació preconcursal del club madrileny, el Rayo ha intentat fer-se amb el domini del joc des del xiulet inicial i s'ha llançat a l'atac, però els visitants ho han aprofitat per muntar contraatacs amb certa facilitat.

No han tingut ocasions clares de gol durant la primera mitja hora de joc, però al minut 38 Powel ha rematat de cap una falta llançada des de la dreta i ha posat el 0-1 al marcador.

A la vora del descans el Rayo ha tingut una gran oportunitat per equilibrar la balança. Coke s'ha internat per la banda dreta fins a la línia de fons i ha llançat un centre que Sergio ha desviat amb una mà.

El col·legiat ha xiulat penal. L'ha llençat Armenteros i Rubén Pérez ha respost amb una gran parada.

A la segona meitat, l'equip de José Ramón Sandoval ha sortit disposat a acorralar el seu rival i ha marcat el ritme del joc, encara que ha descuidat la rereguarda i ha estat a punt de pagar-ho molt car.

Cobeño ha contrarestat un tret llunyà amb molt perill d'Eloy i Gerardo n'ha enviat un altre al travesser.

Els nervis en els dos equips han florit en els últims minuts, en els locals per la necessitat dels punts en el seu camí a Primera i en els visitants, per fugir del descens.

Sergi ha estat expulsat per doble amonestació i Aganzo, per vermella directa.

Quan el duel semblava sentenciat a favor del Nàstic, Arribas ha inventat una gran passada al forat i Piti ha batut Rubén per signar l'empat.

1 Rayo Vallecano - 1 Nàstic Tarragona

Rayo Vallecano: Cobeño; Coke (Juli, min. 72), Arribas, Borja García, Casado; Trejo (Delivasic, min. 56), Movilla, Javi Fuego, Borja Gómez (Piti, min. 45); Armenteros i Aganzo.

Nàstic de Tarragona: Rubén Pérez; Xisco Campos, Mairata, Sergio, Raúl Fuster; Álvaro Rey (Álvaro Rey, min. 79), Alex Bergantiños, Seoane, Felipe (Rodri, min. 79); Morán i Powel (Eloy, min. 62).

Gols: 0-1, min. 38, Powel; 1-1, min. 89, Piti.

Àrbitre: Latre Santiago (col·legi aragonès). T.G: Casado, Javi Fuego, Piti, Alex, Seoane i Raúl Fuster. T.V: Aganzo (Rayo), Sergio (Nàstic)

Incidències: 8.000 espectadors.