SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 16/04/2011

El Nàstic de Tarragona salva el partit al camp de l'Osca amb un gol d'Eloy (1-1)

Aquest empat permet al Nàstic sumar un punt més de cara a la salvació i se situa ja a quatre punts de la zona de descens a la Segona Divisió B

Eloy Gila, disputant una pilota en un partit davant el Betis.

BarcelonaEl Gimnàstic de Tarragona, per mediació d'Eloy, ha salvat un punt a Osca en un partit en què, després d'una còmoda primera part per als locals, la segona ha estat de domini català, que ha pogut fins i tot endur-se el partit. D'aquesta manera, l'Osca no ha aconseguit enllaçar la seva tercera victòria consecutiva a Segona, un rècord que se segueix resistint al conjunt dirigit per Onésimo Sánchez, a la vora de la zona de descens.

El partit ha començat amb un bon ritme per part dels dos equips i amb múltiples acostaments a ambdues porteries, encara que cap d'ells ha causat gaire perill. A poc a poc l'Osca s'ha anat fent amo del centre del camp i ha començat a arribar amb més claredat a l'àrea tarragonina. Tant, que en el minut 24 s'ha avançat amb un precís xut de Molinero que ha tret les teranyines de l'escaire de Rubén Pérez. El gol de l'Osca no ha variat el guió del Nàstic, molt lent en les seves accions i imprecís en les passades, però després del pas per vestuaris el conjunt català ha sortit a aconseguir el partit.

Encara que li costava acostar-se a la meta d'Andrés, Eloy, al minut 59, ha igualat el matx i Powel, poc després, no ha aconseguit controlar una pilota que li ha arribat amb claredat a l'àrea petita, en una altra nova oportunitat dels visitants per avançar-se .

Després d'un xut creuat de Toni (m.75), el Nàstic ha pogut desnivellar el partit en el tram final, quan Felipe ha estat entrat a l'àrea però l'àrbitre ha preferit atorgar la llei de l'avantatge per la clara situació de la qual disposava Andrés per marcar, encara que finalment no ha pogut aconseguir-ho, de manera que el partit ha acabat en taules.

Fitxa tècnica:

1 - Osca: Andrés, Molinero, Corona, Ochoa, Marc, Sorribas, Iñigo Pérez (Roberto, m.68), Jokin (Navas, m.68), Camacho, Toni (Gallardo, m.78) i Tariq.

1 - Gimnàstic: Rubén Pérez, Xisco, Sergio, Mairata, Fuster, Rodri, Álex, Rei (Eloi, m.46), Felip, Tuni (Delporte, m.66) i Powel (Gerardo, m.72).

Àrbitre: Pérez Montero (C. andalús) ha amonestat els locals Sorribas i Iñigo Pérez Corona i Roberto així com a Mairata, Xisco i Rodri pels visitants.

Gols: 1-0 Molinero (min.24); 1-1 Eloy (min.59).

Incidències: partit corresponent a la jornada 34 de Segona divisió disputat a l'estadi El Alcoraz, amb un terreny de joc en bones condicions davant 4.000 espectadors.